Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" : απεργούμε 13 &14 Φλεβάρη

ΦΩΤΟ ΑΠΟ  ΤΗΝ  E-KEFALONIA.NET
KAI  ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
Δ. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Κ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ.

ΣΤΙΣ 31/03/2013 ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 500 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑ.

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4052/12, ΠΑΡ. 5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 138 (ΦΕΚ 41/2 Α’/ 1-3-2012) Η «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ» ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.


ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ , ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (67%), ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Κ.Α, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ  ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ  50 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
 ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
 Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.
 ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ.
 
  
ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΕΠ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ

ΚΑΙ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 48 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  13 ΚΑΙ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 ΚΑΛΟΥΜΕ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 Π.Μ ,  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
  ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ.

ΖΗΤΑΜΕ :
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤOY Ο.Ε.Υ TOY ΔΗΜΟΥ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
 ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου