Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Γνωρίζω ότι το να βάζω αρχαιολογικά  ,,κουράζει,, και βλέπω  οτι  πολλοί ούτε
που τους αφορούν!!,,
Έλπιζα πως η προσπάθεια ενημέρωσης στο τι συμβαίνει στο τόπο μου
θα έκανε  αρκετούς περισσότερο  στο  να βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Μια μέρα όπως  το σύνδεσμο   ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!!
ήξερα  πως και  αν ακόμη είχε γνωστοποιηθεί αυτή η ενέργια,, φοβάμαι πως
λιγοστοί θα προσπαθούσαν να την αποτρέψουν,, και   επίσης  λιγοστοί γνωρίζουν
την αξία αυτών των  πραγμάτων!
δείτε επίσης τον επόμενο  αυτής  σύνδεσμο στο θέμα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ   -    POROSNEWS: Ο ΒΟΧΗΝΑΣ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ...
14 Σεπ 2012

Οι προβολές ,,λογικά  του ότι κουράζει η θεματολογία με τα αρχαία της περιοχής  ,,ίσως  ειναι ο λόγος που έχει μειωθεί λίγο η αναγνωστικότητα,,
Ισως αν έβαζα πικάντικα,, ανέκδοτα,κουτσομπολιά ,,και λοιπου περιεχομένου αναρτήσεις  ,
θα με διάβαζαν περισσότεροι,,Ομως   η καλύτερη αμοιβή σε αυτά που γράφω ήρθε από ένα φιλικό μπλοκ που δημιουργήθηκε  στην περιοχή μας,, και τους ευχαριστώ πολύ  και μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω τις αναρτήσεις   με επιβραβεύσεις και αναφορές σε εργα που γίνονται
αλλά και απαιτήσεις προς κάθε υπεύθυνο για  αξιοποίηση  των θησαυρών της περιοχής μας,,(Ατρος, Βασιλικός Τάφος, εύρηματα Δράκαινας, ανασκαφές , Περσεας,κλπ) σε συνδυασμό με τα αμέτρητα έργα υποδομής που χρειάζετε το χωριό μας!!!
KEEP  WALKING
  • Makis Metaxas Αυτή είναι όντως η πραγματικότητα !!! Ο Γιώργος και η Μαρία ποτέ δεν κρύφτηκαν πίσω από την ανωνυμία. Γράφουν πάντοτε επώνυμα και ποτέ δεν έκρυψαν το πρόσωπό τους μέσα στην ανωνυμία που προσφέρουν τα Bloggs. Είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί με τους εκάστοτε σχολιασμούς ή αναρτήσεις δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει πως οτι κάνουν το κάνουν με πολλή αγάπη για τον τόπο τους και κυρίως για την ιστορία του.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ δεν μπορω να σχολιασω κάτι,,η κοινοποιηση  σου με αποστομώνει!!!!! σε ευχαριστώ σίγουρα και το μονο που μπορώ να πω την συγκεκριμένη στιγμή. είναι ότι ποτέ δεν θέλησα να παριστάνω κριτή ,δικηγόρο ή δημοσιογράφο,, απλά οι δικές σου πρωτοβουλείες έχουν κάνει την περιοχή μας,, να γεννάει συνεχώς ειδήσεις,, (ευχάριστές),, και θεώρησά χρέος μου επείδη είχα την μεγάλη τύχη να γεννηθώ εδώ να αρχίσω να προετοιμάζω με τα γεγονότα που εχώ πειστεί οτί είναι πολύ κοντά, και   τουλάχιστόν και   τους χωριανούς μας ,,για την τύχη που είχαν και αυτοί να είναι Ποριότες!!! 
    Καλή συνέχεια στο δύσκολό έργο που έχεις ξεκινήσει,, και σίγουρα πολύ  γρήγορα  πιστεύω θα αναγνωριστεί!

  • Makis Metaxas Αγαπητέ Γιώργο δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει καθένας μας που αγαπάει αυτό τον τόπο και με τον τρόπο που μπορεί. Εγώ μην ξεχνάς πως εκ της θέσεως μου είχα την θεσμική υποχρέωση να προσφέρω οτι καλύτερο μπορούσα δίνοντας μάλιστα τον κεκανονισμένο όρκο. Το θέμα όμως σύμφωνα με αυτή την ανάρτηση του φίλου που την πόσταρε είσαι Εσύ και η Μαρία. Εκεί πρέπει να σταθούμε και πιστεύω οτι είναι όντως πολύ τιμητικό για εσένα και την Μαρία σήμερα οι συμπολίτες μας να αναγνωρίζουν δημοσίως την προσφορά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου