Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΩΡΓΟ, KAI AΡΙΣΤΕA XARITATOY

Τέλειωσαν και οι απονομές στους αθλητές… Μετά ακολούθησε το γλέντι! Χορός από το χορευτικό συγκρότημα “Πρόνησος” και …νάσου και οι Βαλσαμάδες στον Πόρο, προσκαλεσμένοι να χορέψουν…Δικαιολογημένα τους καλούν παντούν…Έχουν καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να τους αγαπήσουμε… Είναι αυτή η ενέργεια τους, χορεύουν, το απολαμβάνουν και μας το μεταδίδουν… “Χορεύουν ωραία” “πάμε και εμείς” ακούσαμε από θεατές χτές στον Πόρο… Όταν τους ξαναδείς και δεν ξέρεις τα βήματα, δεν πειράζει. Απλά μπες στην παρέα τους και χόρεψε και εσύ… Θα σου δείξουν τα βήματα και θα σε παρασύρουν στην όμορφη συντροφική τρέλα τους.
Όσο για το παιδικό χορευτικό τμήμα “Πρόνησος” απλώς καταχειροκροτήθηκε… Η ταλαντούχα νέα γενιά… Οι κινήσεις τους, η συνεργασία τους, οι εκτελέσεις τους και αυτό το μικρό παιδικό χαμόγελο που σου ζεσταίνει την ψυχή….
Η εκφωνήτρια είπε “τρείς χορούς θα χορέψει ο “Βάλσαμος” και τρεις ο “Πρόννησος”" και φυσικά μόνο από τρεις δεν χόρεψαν!!! Και μπράβο τους !
pronisos - tilemaxeios 2013gkiafis giorgos
 ΔΕΙΤΕ  ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  (ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ),,ΚΑΙ  ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ  ΤΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!

http://www.kefalonias.gr/index.php/21ow-tilemaxeois-agonas-ta-xoreutika-sigkrotimata-valsamos-kai-pronnisos/

Τηλεμάχειος 2013 
Ένας καταπληκτικός αγώνας δρόμου 12 χιλιομέτρων Σκάλα - Πόρος στη ποιο όμορφη  διαδρομή της Κεφαλονιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία  αφού  μικρή και μεγάλη όλοι βγήκαν κερδισμένη, ο αθλητισμός είναι η υγεία της ψυχής σου , όταν θέλουμε μπορούμε, το κλαδί είναι στο μυαλό του καθενός.
Συγχαρητήρια στους οργανωτές ,και στο πρόεδρο κ.ε.δη.κε.  Άγγελο. Κωσταντάκη ,  ένα μπράβο στους μικρούς  χορευτές, καθώς και  του πολιτιστικού συλλόγου ‘’ ο Βαλσαμος ‘’ με τους σπουδαίους χορευτές που μας τίμησαν με τους κεφαλλονίτικους χορούς .
 Και του χρόνου ρέε παιδιά
     Γ .Μεταξάς 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου