Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Δίκτυο Ελάτη!! Εναλλακτικό ψηφιακό νόμισμα στην Κεφαλονιά


Στην Κεφαλονά ξεκίνησε εναλλακτικό (ψηφιακό) "νόμισμα" (σχετικό με την τράπεζα χρόνου και ανάλογο του διεθνούς Bitcoin και του ελληνικού ΤΕΜ Μαγνησίας. Σας καλούμε να το επισκεφθείτε και να το δοκιμάσετε:


Το δίκτυο έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα περίπου. Είναι στα παρθενικά του βήματα και έχει την ανάγκη νέων μελών και νέων προσφορών υπηρεσιών και αγαθών.

Για τους ευρισκόμενους εκτός Κεφαλονιάς αποσκοπούμε σε μια επέκταση του δικτύου στην περιοχή τους και τη συνεργασία του με τα εκεί υπαρχοντα δίκτυα εναλλακτικής οικονομίας (υπάρχουν τουλάχιστον σε 10 πόλεις στην Ελλάδα). Επίσης στην ανταλλαγή υπηρεσιών online και αγαθών μέσω μεταφορικών εταιρειών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις

Ευχαριστώ 
Για το Δίκτυο Ελάτη:
Νικόλας Γ. Μοσχόπουλος
Τηλ. 6940 564 177 (Vodafone)
Καλως Ηλθατε

  • Καλώς Ήλθατε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εναλλακτικής Οικονομίας της Κεφαλλονιάς!Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εναλλακτικής Οικονομίας της Κεφαλλονιάς (για συντομία Δίκτυο Ελάτη) είναι ένα μέσο άμυνας της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην επεκτατική πολιτική των πολυεθνικών, που αποσκοπεί στην αφαίμαξη της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα αποτελεί και ένα επιθετικό μέσο αντιμετώπισης της οικονομικής ύφεσης και των οδυνηρών συνεπειών της, ιδιαίτερα για τα αδύναμα και μεσαία οικονομικά στρώματα της περιοχής μας.

    Το δίκτυο Ελάτη επιτρέπει και προωθεί τη συναλλαγή (μεταξύ των ανθρώπων που συμφώνησαν να το χρησιμοποιούν) σε συνδυασμό ή ακόμη και χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών νομισμάτων.

    Στην ουσία είναι μια μονάδα μέτρησης της αξίας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από και προς την τοπική κοινωνία.

  • Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εναλλακτικής Οικονομίας της Κεφαλλονιάς υποστηρίζεται από την Κίνηση Διάλογος - Διάδραση


  • Νέα και Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου