Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Τηλεμαχειο ,,θα έχουμε Ασθενοφόρο??? 15 Σεμπτεμβρη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!!

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ,,ΤΙ  ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟΣ!
ΠΕΡΥΣΙ   ΔΕΝ  ΥΠΗΡΧΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΣΚΑΛΑ!!
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΦΙΣΕΣ!!!!

  • http://porosnews.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2527.html

    ιonian Press
     Tα παντα για να παραμενουν κάποιοι στην..επικαιροτητα. Και μη χειροτερα.
    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ λογο τηλεμαχειου ,,και αλαγής ώρας ,,αναδημοσίευση!!

    • Ionian Press αφου κανενας δεν τους ευχαιρστει για τις υπηρεσιες τους, μετά ή άνευ.. ασθενοφόρου, βγαίνουν οι ίδιοι και ευχαριστούν τους.. άλλους!


    • Vicky Hionis-Kolaitis Θελω να πω οτι ουτε στο Βαλεριανο Φωκεια ειχαν φροντισει για ιατρικη καλυψη.Επισης θελω να τονησω οτι ο γιος μου Παναγιωτης πρωτος εθελοντης παντου να βοηθηση χωρις να ειναι σε ολες τις ομαδες....ηταν ο πρωτος εκει με την ομαδα εθελοντων πυροσβεστων και τα παιδια στην ουσια κρατησανε τον ανθρωπο ζωντανο μεχρι να εεεεεεεεεεεεεεεεερθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ασθενοφορο απο το Αργοστολι!!!!!!!!!!!!! Του δωσανε και βραβειο μεταλλιο....που ετουτη την εποχη μοιραζονται σαν καραμελες ΕΛΕΟΣ πια....για το παραμικρο τα ψευτομπιζου,,,,η αξια πρεπει να κατακτατε με πολυ αγωνα οχι μπουρδες δινουμε ψευδαισθηση στα παιδια και οι ψωνισμενη μεγαλοι...τα παιδια ενταξει οι μεγαλοι σοβαρολογουν???! Λιγο περισσοτερο ευθυνη οι οργανωτες και οι Σαμαρειτες και να σταματανε να ευλογανε ολες οι ομαδες τα γενια τους γιατι οι περισσοτεροι 'κοινοι θνητοι' ξερουμε οτι γινετε για τις δωρεες επιδοτησεις κλπ....εθελοντισμος δεν εχει σχεσει με αυτο τον ανταγωνισμο επικαιροτητας και χρηματων!!!!!!!! Μπραβο σε ολους και παντα δυνατοι αυτοι που πανε για να βοηθησουνε πραγματικα τον συνανθρωπο τους!

    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ για το Φώκεια αναφέρονται οι ευχαριστίες,,αλλα το θέμα Ασθενοφόσο στην περιοχή μας ,,είναι ένα θέμα άμεσης ανάγκης ,,και με πολύ γρήγορη απόσβεσή,, εφόσον στο πρώτο περιστατικό σίγουρα θα έχει επιτευχθεί! αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κανείς δεν το έχει πετύχει ακόμη!!

    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ θα μπορύσα να έχω καταγράψει δεκάδες περιστατικά,,! αλλά ποιος δίνει σημασία!

    • Vicky Hionis-Kolaitis οφειλουν οι οργανωτες του καθε τετοιου γεγονος να εχουν αμεση ιατρικη βοηθεια...πως εχουν στα γηπεδα ιατρο???? και στενοχωρηθηκα που το δικο μου παιδι βρεθηκε να βοηθηση σε αυτη την περιπτωση χωρις να παρει τις αναλογα προστατευτικα μετρα γιατι δεν ειναι εκπαιδευμενος...και το ΙΟΝΙΑΝ πρεσ εχει δικιο οσο και αν δεν θελω να το παραδεχτω τα δεδομενα ειναι με οτιδηποτε τροπο να βγουμε επικαιροτητα! ...αντε θαβουμε πλεον τις ειδησεις με ευχαριστω και η πλακα ειναι οτι παραξηγουνται αν ο ενας ξεχασει να ευχαριστηση τον αλλον ...ΕΛΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου