Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΕς ΑΒΡΑΑΜ! και ενα 2014 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ


Και με την ευκαιρία , ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που αγαπάμε αυτήν την υπόθεση,(ΟΜΗΡΙΚΗ) και πιστεύω με το λιθαράκι του καθένα μας,,τουλάχιστον να εχει αρχίσει να επηρεάζεται λίγο ο κόσμος,, στο τι αξία έχει η περιοχή μας,,! ,
Ευχαριστω πολύ τον Αβραάμ και πάλι για όλες αυτες τις δημιουργίες που ,,κάνουν "ΜΑΤΙ",,και δίνουν τρομερή ομορφία στα γεγονότα του τόπου μας! , και φυσικά και την δυνατότητα να φανταστούμε το πως πιθανόν να ήταν η περιοχή μας ,,κατα τα χρόνια που περιγράφει ο Ομηρος!

Πολλά ευχαριστώ φυσικά σε όλους σχολιαστες,, και ειδικά το φίλτατο και τακτικό Αρις ,, που αν και δεν γνωριζόμαστε,, και έχουμε και αντίθετες απόψεις,,αποδεικνύει ότι μέσα από τον διάλογο,και την αγάπη μας για την Ιστορία,, καταλήγουμε σε κοινά συμπεράσματα!

Μεγάλη και η πολυ καλή ανάλυση-προσεγγυση στην υποθεση ομηρικη ιθάκη από τον φίλο Σάκη
Για τον κύριο Αντώνη Βασιλάκη ήδη έχω  αναφερθεί,, και όσα και να γράψω ποτέ δεν θα καλύψω την αξία όσων έχει προσφέρει στην περιοχή μας,,και τις βάσεις που δίνει στην νέα γενιά , για τον τόπο τους!!!!!!!!!!
Και  θα καταλήξω την σύντομη αυτή αναφορά (συγνώμη για όσους δεν ανάφερα!)στην Εταιρεία Προιστορικής Κεφαλονιάς, και τον υπαίτιο όλης αυτής  της υπόθεσης κύριο Μάκη Μεταξά,,,!!
 Με ένα πολυετή αγώνα  πάνω στην απόδειξη αυτών που έπρεπε να είχαν  πάρει το δρόμο τους εδώ και χρόνια,, και  Το όραμα του  έχει αρχίσει στις μέρες μας να παίρνει σάρκα και οστά,  να αρχίσουμε και οι υπόλοιποι να βλέπουμε την άλλη Κεφαλονια!!!!!!

 Ενα  παράπονο ,,είναι  ίσως για τους αιρετούς μας,, που τρέφουν μια παράδοξη αντιπάθεια  ,,.
Διότι δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά,, για την απουσία τους και τις αποφάσεις τους ,, και εύχομαι το  2014,, να φύγουν οι όποιες παρωπίδες ,, και επιτέλους να γίνει η χρονιά των τεράστιων αποκαλύψεων, και σωστής αξιοποίησης  τους!



2 σχόλια:

  1. Την Υγειά μας να έχουμε να ευχηθώ και εγώ σε όλους.
    Τώρα για καλή χρονιά έτσι που πάμε θα το ευχηθώ πιο ρεαλιστικά.
    «Το μη χείρον βέλτιστον» πατριώτες.

    Να ευχαριστήσω και εγώ τον διαχειριστή του blog που μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε απόψεις. Και με τσου τσακωμούς μας ακόμα ενδιαφέρον έχει, γιατί άμα συμφωνούμε σε όλα θα βαρεθούμε τη «σούπα».
    Και να του ευχηθώ σε ετούτο το καινούριο χρόνο να εύρει τον Οδυσσέα έδεκει στα σκαλιά του μαγαζιού του ένα πρωί, όπως τον αντίκρισε η Ναυσικά στη Φαιακία!!!
    Χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Το μη χείρον βέλτιστον»! απίθανη ευχή!!,, εδω που τα λέμε!! Οι καταστάσεις και εξελίξεις είναι πια απρόβλεπτες,,σε ένα κόσμο που βράζει!!
    στην ευχή να βρω τον Οδυσσέα,, καλή είναι και σε ευχαριστώ,,αλλά αν δεν βρεθεί ένας καλός ψυχαναλητής,,να βρεί το τρόπο,, να μπορούμε να
    δούμε οι Ποριότες στο να μην τρωγόμαστε, και να μην βάζει τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον,,θα ήταν ακόμη καλύτερη ευχη!
    Σου εύχομαι καλή χρονιά,, και προπαντον πάντα υγεία,,που είναι το πολυτιμότερο αγαθό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή