Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παύλος Παπαδάτος: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε έναν φίλο της Κεφαλονιάς”

Μετά τον σεισμό στις 26.1.2014 επικοινώνησα ευθύς αμέσως με τον φίλο μου Tawfic Khoury, πρόεδρο της κατασκευαστικής εταιρίας διυλιστηρίων CCC, και του εξέθεσα το πρόβλημα της Κεφαλονιάς. Αμέσως προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας. Έτσι, ζήτησα από τον φίλο μου αντιδήμαρχο και υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του νησιού μας, κύριο Σπύρο Ματιάτο, να μας ενημερώσει για τις άμεσες ανάγκες των σεισμοπαθών κατοίκων του νησιού, ο οποίος και έστειλε μία λίστα με τα αναγκαία αγαθά. Ήδη έχουν φθάσει στο Ληξούρι και του παραδόθηκαν 17 παλέτες αγαθών οι οποίες περιλαμβάνουν 45 διαφορετικά είδη προϊόντων. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια από τα προϊόντα που εστάλησαν:

1.800 κιλά ρύζι, 750 κιλά φακές, 600 κιλά φασόλια, 450 κιλά ζάχαρη, 90 κιλά ντολμαδάκια, 90 κιλά γίγαντες γιαχνί, 280 κιλά κοκτέιλ φρούτων, 300 κιλά κομπόστα φρούτων, 35 κιλά τόνος, 600 κιλά μακαρόνια, 800 κιλά γάλα, 120 κιλά φόρμα τοστ, 150 κιλά απορρυπαντικά, 4,400 μερίδες μαρμελάδα και μέλι και δεκάδες άλλα προϊόντα, από κουβέρτες έως και χιλιάδες πλαστικά μαχαιροπίρουνα, τσάγια, φρυγανιές και ρολά κουζίνας.
Είναι αντιληπτό ότι τα εν λόγω προϊόντα δεν αφορούν αποκλειστικά τους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας αλλά και κάποιους άλλους οι οποίοι ζουν και ζούσαν στα όρια της φτώχειας πολύ πριν τον σεισμό.
Στέλνω αυτή την επιστολή ως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Tawfic Khoury και στην εταιρία του, η οποία δεν έχει απολύτως καμία δραστηριότητα στη χώρα μας, αλλά στάθηκε αρωγός στο πρόβλημά μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες του νησιού μας. Ένα ευχαριστώ αξίζει όμως και στον κύριο Ματιάτο, για την όλη προετοιμασία που έκανε αλλά και για τη δίκαιη διανομή των αγαθών που είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου