Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ,,ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Για την επίθεση του ΚΚΕ στον Καλαφάτη

Περιμέναμε υπομονετικά αρκετές μέρες μετά την ανακοίνωση της ΤΕ του ΚΚΕ για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέκο Καλαφάτη, μήπως και βγουν ανακοινώσεις που θα ασκούν κριτική και στους άλλους έστω και σε καποιους άλλους υποψήφιους Δήμαρχους.  Όμως αυτό δεν έγινε.
 Πραγματικά ήταν έκπληξη για τον περισσότερο κόσμο η ανακοίνωση της ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=49234&Itemid=38
σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέκου Καλαφάτηhttp://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=49169&Itemid=152 .
 Και λέμε έκπληξη για τους εξής λόγους:
  √ Το ΚΚΕ δεν μας έχει συνηθίσει σε προσωπικές επιθέσεις πολιτικών προσώπων αλλά σε κριτική σε πολιτικές.  
  √ Τέτοιας έντασης προσωπική επιθετική « κριτική»    δεν έχει  κάνει ούτε για τον νυν Δήμαρχο Αλέξανδρο Παριση , ούτε για τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, ούτε καν για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμο Δημητράτο.
  √ Οι  ανακοινώσεις για τα δημοτικά πράγματα , σχεδόν κατά κανόνα  μέχρι τώρα, γίνονται από τη Λαϊκή Συσπείρωση και όχι από τον πολιτικό φορέα. Για ποιο λόγο το ΚΚΕ εξαπέλυσε αυτή την επίθεση στον Αλέκο Καλαφάτη  και όχι η δημοτική του παράταξη?
 √ Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ δεν δίνει ουδεμία απάντηση επί της ουσίας των όσων είπε στη συνέντευξή του ο Αλέκος Καλαφάτης  . Το ΚΚΕ κρίνει τις προτάσεις του με γενικόλογες τοποθετήσεις που θα μπορούσαν να είναι απάντηση σε οποιοδήποτε άλλον μη ΚΚΕ υποψήφιο ,  σε οποιοδήποτε Δήμο της Ελλάδας.
  Να είναι συμπτώσεις τα παραπάνω, να είναι λάθη τακτικής ή μήπως σημαίνουν κάτι περισσότερο?
Τι επιδιώκει  το ΚΚΕ  με αυτή την πρωτοφανή κριτική-επίθεση ΜΟΝΟ για έναν υποψήφιο Δήμαρχο , αφήνοντας στο απυρόβλητο  ακόμα και τον απερχόμενο Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου