Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Προβολή της Κεφαλονιάς μέσα από ένα ριάλιτι!


10371720_781113221910843_8762890707458259179_n
Τηλεοπτικό συνεργείο Ιταλών και Αμερικανών παρουσιαστών και τεχνικών βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το reality show του Nautical Channel, «Jump On Board».
Πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή που συνδυάζει το πάθος για την ιστιοπλοϊα με όμορφα κορίτσια και τους πιο ξεχωριστούς ναυτικούς προορισμούς στον κόσμο. Νέος σταθμός της παραγωγής μετά τις Κυκλάδες το 2012 και τις Σποράδες το 2013 ήταν τα Ιόνια Νησιά. Στο πλαίσιο αυτό, οι πρωταγωνιστές επιβιβάστηκαν στο ιστιοπλοϊκό. με την ονομασία «Santorini» και έκαναν στάσεις στην Κέρκυρα, τους Παξούς, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά ενώ τελευταίος τους σταθμός θα είναι η Ζάκυνθος. Μέσα από το ταξίδι τους προβάλλουν τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε νησιού, τη φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και την ξεχωριστή γαστρονομία τους. Κι όλα αυτά, με συνοδοιπόρους καλλίγραμμα κορίτσια, τα οποία απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ποζάροντας με τα… καυτά τους μπικίνι! Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Κεφαλονιά, που γίνεται σε συνεργασία με τoν Οργανισμό Τουρισμού της Ιταλίας, το συνεργείο επισκέφθηκε το γραφικό λιμάνι του Φισκάρδου και τράβηξε πλάνα από τη σπάνια ομορφιά του. Σήμερα το πρωί συνέχισε τα γυρίσματα του στον πεζόδρομο του Λιθόστρωτου ενώ μετέβη και στο Μνημείο των πεσόντων Ιταλών της Μεραρχίας Αqui για να δώσει κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα στην περιοδεία του, προβάλλοντας τους ιδιαίτερους δεσμούς της Ιταλίας με την Κεφαλονιά, μέσα από αυτό το ειδεχθές έγκλημα των Γερμανών την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Πολύ σημαντική δουλειά για την προβολή του τουρισμού του νησιού»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://efimeridakefalonia.gr/?p=33742

ΕΠΙΣΗς
Πήρε… φωτιά την Κυριακή ο Μακρύς Γιαλός!
Το Μουντιάλ έχει ξεκινήσει από τη Πέμπτη το βράδυ και ο ανδρικός πληθυσμός έχει πέσει με τα μούτρα στην μπάλα! Το γίνεται όμως και με τις γυναίκες; Αυτές φαίνεται πως βρήκαν στις παραλίες για να… πνίξουν την μοναξιά τους…
Περισσότερο ρεπορτάζ στο www.efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου