Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο τάφος της Αμφίπολης δίνει έμπνευση στο Ληξουριώτικο καρναβάλι!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
Οι Ερακ Κεφαλονιάς και Lets Goionio κοινοποίησαν ένα σύνδεσμος.

το κέφι του Ληξουριώτη είναι πηγαίο. Πηγάζει από μέσα του, από την ψυχή του, από τα προβλήματα και είναι ζεστό, χειροπιαστό αυθεντικό !!!... Kefalonia
KEFALONIAS.GR

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να περιλαμβάνει το φετινό Ληξουριώτικο καρναβάλι. Οι προετοιμασίες του ξεκίνησαν μετά τα Θεοφάνεια και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς από την ΚΕΔΗΚΕ, την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή και τα μέλη της κατασκευαστικής ομάδας. Το θέμα του φετινού καρναβαλιού θα είναι ο τάφος της Αμφίπολης, με τον Βασιλιά Καρνάβαλο να… ντύνεται αρχαιολόγος και να φέρνει στο φως μια σημαντική ανακάλυψη και για την Κεφαλονιά! Φυσικά, δεν θα λείψουν οι αναφορές στα πολιτικά πρόσωπα αλλά και στους περσινούς σεισμούς.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος οργανώνει μια καρναβαλούπολη στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου με τα ξύλινα σπιτάκια που είχαν εγκατασταθεί πρόσφατα στο Αργοστόλι για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα ξεκινήσουν από την Τσικνοπέμπτη θα περιλαμβάνει παιδικό καρναβάλι, καλλιτεχνικά εργαστήρια, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού πολλά πάρτι και συναυλίες με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών του νησιού και τοπικών μουσικών σχημάτων. Ακόμα, θα υπάρξει μια ρεμπέτικη βραδιά με τη Λένα Αλκαίου ενώ την Κυριακή της Αποκριάς θα μας επισκεφθεί το συγκρότημα Imam Baildi.
Ολες οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Ληξουριώτη καρναβαλιστή, Βαγγέλη Αραβαντινό (τση Λόχης), ο οποίος έφυγε πέρυσι από τη ζωή και την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, προγραμματίζεται να γίνει μια εκδήλωση στη μνήμη του.
karnabali (2)karnabali (3)karnabali (4)karnabali (5)karnabali (6)karnabali (7)karnabali (8)karnabali (9)karnabali (10)karnabali (11)karnabali (12)karnabali (13)karnabali (14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου