Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, αποτελεί,χωρίς καμία υπερβολή και χωρίς ίχνος αμφισβήτησης, έναν ακόμα θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, έναν ακόμα άθλο των Ελλήνων Εθνικιστών στο δρόμο προς την εξουσία και την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα πολύχρονα δεσμά της, τα οποία δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα της κάλπης, η μεγάλη λαϊκή μάζα δεν δύναται ακόμα να σπάσει.

Η μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου, κόντρα στο ανελέητο κυνήγι του καθεστώτος, το οποίο δρώντας μέσω της κυβερνήσεως, της «δικαιοσύνης» και της τρομομοκρατίας, προσπάθησε να φιμώσει την ελεύθερη φωνή των Ελλήνων με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες, απετέλεσε κόλαφο για το παγκόσμιο σιωνιστικό καθεστώς κι έβαλε ταφόπλακα στα σχέδια των ανθελλήνων σιωνιστών για την διάλυση της Ελλάδος και τον αφανισμό των Ελλήνων.
Οι Κεφαλλήνες Εθνικιστές απέδειξαν και σε αυτή τη μάχη, ότι ήταν, είναι και θα είναι οι μπροστάρηδες στον Εθνικό Αγώνα. 1400 Κεφαλλήνες όρθωσαν πάλι το ανάστημά τους στο τοπικό καθεστώς, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υποκύπτουν και ότι δεν νικάει πάντα το χρήμα αλλά η πίστη στις Ανώτερες Ιδέες και στις Υψηλές Αξίες και Ιδανικά.
Η Ιστορία έγραψε, ότι στην Κεφαλονιά το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής επέτυχε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά (μετά τις Περιφερειακές – Ευρωπαϊκές εκλογές του 2014), το μεγαλύτερο ποσοστό όχι μόνο στο Ιόνιο αλλά και στο σύνολο των Ελληνικών Νήσων και ότι, ανεβαίνοντας δύο θέσεις σε σχέση με τις εκλογές του 2012, αποτελεί πλέον την τέταρτηπολιτική δύναμη στην Κεφαλονιά.
Ως Τ.Ο. Κεφαλονιάς Ιθάκης, λάβαμε το μήνυμα της καταγεγραμμένης πλέον βάσης 1500-2000 συμπατριωτών μας για συνέχιση του Αγώνα μέχρι τέλους και  διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι αυτό θα πράξουμε χωρίς να υπολογίζουμε κόστη και θυσίες… Εναντίον Όλων!
Εύγε Κεφαλλήνες, εμπρός για την τελική επικράτηση!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου