Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σκληρό μήνυμα Πούτιν στους Ευρωπαίους: Κάτω τα χέρια σας από την Ελλάδα!

Στην πιο κρίσιμη στιγμή, έρχεται ο Ρώσος ηγέτης να ταρακουνίσει άσχημα τα νερά για τους ευρωπαίους εταίρους μας.

"Η Ρωσία εξετάζει ήδη το θέμα της χορήγησης οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα"....
, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς και δεξί χέρι του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λύση για τη διευθέτηση της ελληνικής κρίσης χρέους που προτείνεται από την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς σε τηλεοπτική συνέντευξη, μετέδωσε το TASS.




«Τα πιο σημαντικά πράγματα για μας είναι τα σχέδια επενδύσεων και οι εμπορικές συναλλαγές με την Ελλάδα. Αν ζητηθεί οικονομική υποστήριξη απο την Ελλάδα; εξετάζουμε ήδη το θέμα αυτό», σημείωσε, σύμφωνα με τις δηλώσεις, τις οποίες επικαλείται το TASS.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι προχώρησαν ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Π. Λαφαζάνης, και ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας A. Novak, στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τον Νότιο Ευρωπαϊκό Αγωγό φυσικού αερίου. Οι δύο πλευρές εξήγγειλαν τη δέσμευση τους να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν την υλοποίηση του έργου υποδομής φυσικού αερίου με την ονομασία «Νέος Ευρωπαϊκός Αγωγός» («ΝΕΑ»), στην ελληνική επικράτεια.. - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/06/blog-post_970.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.ww6KoEZ9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου