Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δήλωση κεραυνός από Βαρουφάκη!

EKTAKTH-EIDHSH-TELIKO1-600x2461
O Βαρουφάκης απειλεί με προσφυγή για να αποφύγουμε το GREXIT!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη, ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΕΕ για να εμποδίσει το GREXIT!!!



Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην εφημερίδα ‘’TheTelegraph”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα έχει απειλήσει να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, για να εμποδίσει την αποπομπή της χώρας από το ευρώ και να σταματήσει την ασφυξία του τραπεζικού συστήματος, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.


«Η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει χρήση όλων των νομίμων δικαιωμάτων της», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

«Παίρνουμε συμβουλές και σίγουρα θα εξετάσουμε μια προσφυγή στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων», δήλωσε στην Telegraph ο κ. Βαρουφάκης.

«Οι συνθήκες της ΕΕ δεν προβλέπουν την έξοδο από το ευρώ και αρνούμαστε να την αποδεχθούμε. Η συμμετοχή μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη», είπε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, η Ελλάδα έχει αρκετή ρευστότητα για να συνεχίσει έως το δημοψήφισμα, αλλά αναγνώρισε ότι οι έλεγχοι κεφαλαίων έκαναν τη ζωή δύσκολη για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

ΠΗΓΗ   - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/06/blog-post_358.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.NfHsG5Sk.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου