Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Βραδιά ποίησης στη Σκάλα 23/7/2016ΠΗΓΗ ΠΟΡΤΟΝΙ
Η ποιήτρια συγγραφέας Κωνσταντίνα Κουρκουμέλη – Σμιτ τίμησε με την παρουσίαση της ποιητικής Συλλογής της ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ την γενέτειρά της Σκάλα και χάρισε με αυτή την υπέροχη βραδιά στο εκλεκτό ακροατήριο δυο ώρες πνευματικής διάτασης και μουσικής χαράς αφού τα ποιήματα της τα επένδυσε άψογα ο γνωστός κιθαρίστας Νίκος Μανιταράς και η κ. Αμαλία Τάτση, η οποία συγκίνησε το κοινό με την εξαίσια φωνή της ερμηνεύοντας Χατζιδάκη και το ποίημα της ποιήτριας ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΕΙΡΑ το οποίο έχει μελοποιήσει η Κυπρία συνθέτης Νάτια Έλληνα.
Οι παρουσιαστές του βιβλίου ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ Έφη Αναστασιάδου, δικηγόρος, Αμαλία Τάτση, μουσικός και φιλόλογος, ο γνωστός σε όλους μας Μάκης Γαλανός, και ο βραβευμένος Λογοτέχνης, ποιητής Σωκράτης Μελισσαράτος παρουσίασαν τα ποιήματα με ψυχή, πολύ συναίσθημα και παράσταση μέσω slides και κιθάρας, που καθήλωσαν το ακροατήριο στην κατάμεστη αίθουσα Γρηγ. Νοδάρου για δυο ολόκληρες ώρες.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκάλας Πηνελόπη και η Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ τους ευχαριστούμε από καρδιάς, μα ιδιαιτέρως την συμπατριώτισσά μας ποιήτρια και συγγραφέα Κωνσταντίνα Κουρκουμέλη -Σμιτκαι της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Ο Πολ. Σύλλογος Σκάλας Πηνελόπη
010203

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου