Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα τμήματα χορού διαμορφώνονται από την σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio της κας Όλγας Γαλιατσάτου σε εναλλακτικά είδη χορού.



Νέα τμήματα χορού διαμορφώνονται από την σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio της κας Όλγας Γαλιατσάτου σε εναλλακτικά είδη χορού.

Τα τμήματα αφορούν τον παιδικό εναέριο χορό σε στύλο και στεφάνι. Μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ,από την ηλικία των 7 ετών έως την εφηβεία. Ο εναέριος χορός είναι μια ιδιαίτερη μορφή χορού στον αέρα , πολύ διασκεδαστική για τα παιδιά.Προσφέρει ενδυνάμωση, έλεγχο του σώματος και του βάρους,αύξηση του ύψους, ευλυγισία και αυτοπεποίθηση.Το μάθημα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Ακόμη, νέα τμήματα Cheerleading- Μαζορετών όπου αφορούν κορίτσια από την ηλικία των 13 έως 17 ετών.Τα κορίτσια εκπαιδεύονται ώστε να πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα μαζορετών της σχολής. Μέσα από την τεχνική του μοντέρνου-ακροβατικού χορού αλλά και την τεχνική των pom poms τα κορίτσια εμψυχώνουν πλαισιώνοντας διάφορα καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται στην Κεφαλλονιά. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα διακρίθηκε το 2016 με την  2η θέση σε διεθνές διαγωνισμό χορού στην κατηγορία Cheerleading στο Βουκουρέστι.

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει.
Οι εγγραφές και σε όλα τα υπόλοιπα είδη χορού , σε όλα τα τμήματα συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου