Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:

ΗΡΑΚΛΗΣ!  
ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,,  ΚΑΙ ΦΕΤΟς  ΜΕ  ΤΟΥς ΜΙΣΟΥς ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΚΤΕς ΑΝΗΛΙΚΟΥς,, ΚΑΘΕ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΜΑς  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗς ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ  ΕΥΘΥΝΩΝ:



Ειναι  πολυ κριμα,, τωρα που   ενω καταφεραμε να φερουμε τοσα παιδια στον αθλητισμο, και
με  πολυ μεγαλη συμμετοχη και στις ακαδημιες , (εξαλου η περιοχη μας  δεν εχει και λοιπες απαιτουμενες αθλητικες εγκαταστασεις)  να βλεπουμε και να ζουμε απαραδεκτες καταστασεις
και δημοσιευματα που απλα ντορος  να γινεται, χωρις να ψαχνουμε να βρουμε την λυση στο πραγματικο προβλημα!
Επισυναπτω σημερινα δημοσιευματα ,, απο τυχαια   ενος μπλοκ   που  ας  το πουμε  ισως ανεξαρτητο,, και που ειδαν το φως της δημοσιοτητας σημερα , και φυσικα  σε πολλα ακομη σαιτ:




KEFALONIAMAGAZINE.GR
Απάντηση στον πρώην πρόεδρο και αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων Πετράτο και Παπαδάτο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε κάθε δημοσίευμα αρνητικό η θετικό ,προσπαθώ να κάνω την...




KEFALONIAMAGAZINE.GR

Δεν θα ήθελα να αντιπαρατεθώ με τον νέο Αντιδήμαρχο Ελειού –Πρόνννων γιατί είναι αρχή μου να βοηθάω και να συνδράμω τους καινούργιους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επ....

Eγω σαν απλος Δημοτης ,,και ακομη περισσοτερο ,,λογο τς ιδιοτητας μου να τυχανω και
φετος ακομη γραμματεας της ομαδας του Ηρακλη,, γνωριζοντας οτι κατω απο τις πιεσεις
της ομαδαςμας ,,να γινει κατι στο εγκαταλελημενο γηπεδο Τζαννατων μεχρι περυσι τετοια εποχη
με την γνωστη και σε αναρτησεις στην σελιδα της ομαδας κατασκευης του απο την ΚΕΔΗΚΕ,
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ,, ολους τους αρμοδιους να παραβρεθουμε σε ενα τραπεζι (σωματια Ητακλης Προννοι) παλιοι και νεοι προεδροι, ο νεος αντιδημαρχος, φυσικα ο κυριος Κωσταντάκης , προφανος και ο διαδοχος του,, οχι να βρουμε ποιος φταιει για την σημερινη εικονα, αλλα να βρουμε αν υπαρχει τροπος να σωθει το γηπεδο,, και οτι αυτο σημαινει , για τα νεα παιδια,, που εχουν ονειρα για διακρισεις!!
Τελος να θυμισω,,οτι το γηπεδο εχει δυο "Μεγαλες" πια ομαδες,,γιατι θεωρω και τον Ηρακλη του χρονου να παιζει Α κατηγορια,, (ανεβαινουν 2 ομαδες) και πιθανον να καταφερει να αποκλεισει δυο ομαδες Α κατηγοριας στο κυπελο φετος , (ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΟ)  και εκει προπονουνται και οι δυο ομαδες , συν τις ακαδημιες και τα παιχνιδια αυτων:
Α κατηγορια , με 11 ομαδες η ομαδα των Προννων πρεπει να δωσει 10 εντος εδρας παιχνιδια συν 3 για τους αγωνες πλει οφ, και ο Ηρακλης  επισης 4  και συν 3 για τους επισης αγωνες πλει οφ.
Αν προσθεσουμε και τους πιθανους λοιπους αγωνες κυπελου, και αγωνες των ακαδημιων τοτε  το γεματο τριφυλι γηπεδο ,,  εχει τεραστιο προβλημα αντοχης και υπαρξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου