Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

H Εφορία Αρχαιοτήτων,, μαλλον απουσιαζει απο τον τοπο μας

ΤΑΚΤΙΚΕς  ΑΝΑΦΟΡΕς  ΦΥΣΙΚΑ  ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑς ΟΠΩς Π.Χ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ

Η περιφερεια παλι ,,αρχη με Πορο
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
Η περιφερεια παλι ,,αρχη με Πορο
Και φυσικα  και δεξια  στο μπλοκ μου  αρκετες δημοφιλη αναρτησεις μηνα,,εφοσον εχουμε  γραψει αρκετα!
Επειδη  θεωρω  τον τοπο μου αρχαιολογικη πρωτευουσα νησιου,, ειμαι υποχρεομενος  σε τακτικες αναφορες, αλλα ελπιζα  με θετικα νεα,, και  οχι  να τονιζω ποιοι απουσιαζουν παντα!

Ο Μακης Μεταξας  ποσταρε σημερα  λοιπον στο face,, την κατω πολυ σοβαρη ενημερωση!!
που  επιβεβαιωνει προφανως  τις υποψιες μας για την αντιμετοπηση  της περιοχης μας Αρχαιολογικα!!!

Προχθές το απόγευμα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Δρ. Αντώνη Βασιλάκη τ. Έφορο Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας Ιθάκης και Ζακύνθου για να μου πει με μεγάλη του λύπη και απογοήτευση πως δεν του έδωσε τελικά την άδεια η εδώ Εφορία Αρχαιοτήτων να έχει πρόσβαση στο υλικό της ανασκαφής του προκειμένου να ολοκληρώσει την μελέτη του ωοειδούς μεγάρου που ανακάλυψε και ανέσκαψε στα Τζαννάτα τα έτη 2011-2013 επικαλούμενη έλλειψη χώρου και ως εκ τούτου η αναμενόμενη δημοσίευση για το τι βρέθηκε σε αυτήν την περιοχή μεταφέρεται στις Ελληνικές καλένδες. Υπόψη το κόστος της μελέτης και της διαμονής του με είχε ενημερώσει πως θα το αναλάμβανε αποκλειστικά ο ίδιος. Δεν θα σχολιάσω το γεγονός αυτό τουλάχιστον για τώρα. Το μόνο που θα κάνω είναι να αφιερώσω το βίντεο αυτό σε όσους ακόμη αντιστέκονται αλλά και σε όσους ξέρουν ή όφειλαν να ξέρουν και κάνουν τάχατες πως δεν καταλαβαίνουν.



Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο

προσθαιτω και μερικα σχολια στην κοινοποιηση:


ΗΣ ΕΜΟΙΑΣΑ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.. ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ.. ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΕ, Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙ ΣΥΝΑΧΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!!...ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΧΡΟΝΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ !!!!ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΥΚ ΕΧΩ !!!
Kostas Loukos Τι γίνεται Μάκη επιτέλους...
  • Αντώνιος Βασιλάκης Κωστα μου, μην τα ρωτας, χειροτερα δε μπορουσε να 'ναι.
  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Κώστα περιμένω και τα αποτελέσματα της υπόθεσης με την ένταξη (απένταξη) του θολωτού τάφου για να τοποθετηθώ συνολικά. Χειρότερα δεν θα μπορούσε να είναι.
Takis Tokkas ως φαίνεται υπάρχουν Φέουδα στην Κεφαλονιά απροσπέλαστα στην κοινή λογική, επιστημονική αντίληψη και ελευθερία έκφρασης Μάκη! Makis Metaxas
1
  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Τάκη δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, αλλά φέουδα δεν υπάρχουν μόνο στην Κεφαλονιά, μακάρι να είμασταν η εξαίρεση. "Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Σεφέρης και όχι άδικα.Παντού τα ίδια, μια Ελλάδα καταρρέουσα όπως ο θολωτός τάφος των Τζαννάτων ή οι Άγιοι Φανέντες για την αφεντιά σας και για τόσα άλλα μνημεία που μας θυμίζουν πόσο άδικοι και ανίκανοι έχουμε γίνει όχι μόνο για τις γενιές που μας τα κληρονόμησαν αλλά πολύ περισσότερο για τις γενιές που έρχονται.
Παύλος Καρούσος Αυτό που συμβαίνει με τις ανασκαφές στα Τζαννάτα Πόρου δεν είναι πρωτοφανές. 27 χρόνια τώρα το Ελληνικό Κράτος και το Επιστημονικό Κατεστημένο υπονομεύει κάθε προσπάθεια που γίνεται από ιδιώτες (Μάκης Μεταξάς και λοιποί) και επιστήμονες (Κολώνας και Βασιλάκης) Λές και θέλουν κάτι να κρύψουν ή μήπως θέλουν τελικά κάτι να κρύψουν; Αυτά για όσους δεν πιστεύουν στις συνωμοσίες!
2
  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Παύλο μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με αυτά τα ζητήματα και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα έχω την εκτίμηση πως έχουμε σχηματίσει μια καθαρή εικόνα για την μια όμως πλευρά του νομίσματος. Για την άλλη πλευρά έχουμε μια θολή εικόνα που σταδιακά τα γεγονότα η αλήθεια είναι μας φέρνουν όλο και ποιο κοντά μήπως και καταφέρουμε να την σκιαγραφήσουμε. Στην πρώτη και ορατή πλευρά μαζί με τα όσα πολλά θετικά μας χαρακτηρίζουν βάλε τις λέξεις ζήλια, φθόνος, αντιπαλότητα, ανταγωνισμός, ανεπάρκεια, υπονόμευση κακότητα, σκοπιμότητες και τόσα άλλα που χαρακτηρίζουν αντίστοιχα τις αρνητικές μας πλευρές και έχεις την μισή απάντηση. Προφανώς θα έλθει ή ώρα να μιλήσουμε και για την άλλη πλευρά όταν θα προσπαθήσουμε μαζί σας να αποκωδικοποιήσουμε τα όσα είναι καταγεγραμμένα στο ημερολόγιο που κρατάμε όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλοί θα ήθελαν το μυκηναϊκό κέντρο που εντοπίσθηκε στην Ν.Α Κεφαλληνία ουδέποτε να είχε εντοπισθεί και ο νοών νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου