Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΑ ΣΒΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥς ΠΡΟΝΝΟΥς?

  Αύριο Δευτέρα 27/1/20 θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή  του Δημητρη Αλοιζου  ο βουλευτής Κεφαλονιάς- Ιθάκης Παναγής Καπάτος για τα θεματα ταχυδρομιου και Αρχαιοτητων στην περιοχη μας 11.00-13.00 

Cosmos 96.5, Κεφαλονιά στο Live24.gr
LIVE24.GR
Cosmos 96.5, Κεφαλονιά στο Live24.gr

.ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

KEFALONITIS-ONOS.BLOGSPOT.COM
Διάβασα το δημοσίευμα του Kefalonia press για την σελίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Διαβάστε το. Επί ένα κα...
 http://kefalonianews.gr/%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87.../

Υπάρχει Υπουργός σε αυτό το Υπουργείο; | Kefalonia News
KEFALONIANEWS.GR
Υπάρχει Υπουργός σε αυτό το Υπουργείο; | Kefalonia News
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕς,,, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΓΥΜΝΑ!
ΚΑΙ  ΠΙΟ ΚΑΤΩ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕς ΛΙΣΤΕς ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,, ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ -ΤΑΦΟΣ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ  (για μενα Οδυσσεα) ακρόπολη Παχνιου, Καστρο Σολδατου, φυσικα η Δρακαινα  κ.α   ΟΛΗΣ  ΤΗς ΕΥΡΥΤΕΡΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑΣ!!!! 
Απίστευτο! Link της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς οδηγεί σε ….. αλοιφές για τα απόκρυφά μας αντί για τα αρχαία του νησιού!!
KEFALONIAPRESS.GR
Απίστευτο! Link της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς οδηγεί σε ….. αλοιφές για τα…
λιστες αρχαιολογικων χωρων ελειου και     ακροπολεις νησιου!
KAI META THN ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟς ΑΠΟ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑΞΑ,,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙς ,,, ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑς


Makis Metaxas Αγαπητέ Γιώργο δεν ξέρω τι να πω... Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω μέσα μου τι στο διάολο γίνεται με εμάς από το μεσημέρι που διάβασα όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Η προσβολή για τον τόπο μας καταλαβαίνει και ο πλέον αδιάφορος συμπολίτης μας πως είναι μεγάλη και θα λυπηθώ αφάνταστα εάν η τοπική μας κοινωνία σύσσωμα δεν αντιδράσει. Σταματώ προς το παρόν εδώ γιατί αισθάνομαι τόσο θυμό και τόση οργή μέσα μου που ίσως γράψω κάτι που θα είναι πολύ βαρύ για δημόσιο λόγο. Θα περιμένω πρώτα να δω πως θα τοποθετηθούν οι εδώ θεσμικοί μας εκπρόσωποι και ανάλογα θα πράξω.

και  στο  προφιλ του:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες με παίρνετε από το μεσημέρι στο τηλέφωνο και μου στέλνετε μηνύματα να διαβάσω σχετικές δημοσιεύσεις και να τοποθετηθώ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που αφορούν το επίσημο site της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας και Ιθάκης και κυρίως για την διαγραφή των αρχαιολογικών θέσεων της περιοχής Πόρου - Τζαννάτων από τον σχετικό κατάλογο της Εφορείας.
Θεωρώ πως έχει συντελεστεί μια τεράστια απρέπεια που συνοδεύεται με μια βαριά προσβολή για τον γενέθλιο τόπο μας και τις ιστορικές του μνήμες.
Δεν γνωρίζω ποιος το έκανε αυτό. Όποιος όμως και να το έκανε οφείλει να απολογηθεί, να επανορθώσει και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.
Περιμένω να δω τις αντιδράσεις των θεσμικών μας εκπροσώπων πριν τοποθετηθώ συνολικά για τα όσα έχουμε την ατυχία να βιώνουμε σε αυτό το νησί.
Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Πολιτισμού για να προστατέψει το κύρος του.
Εάν παρ' ελπίδα τίποτα δεν γίνει θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί ενεργοί συμπολίτες μας για να αντιδράσουν σε όλα αυτά που μας προσβάλουν παίρνοντας το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί.

Γεράσιμος Μινέτος Δε υπάρχει κράτος, υπουργείο πολιτισμου κ τοπική εφορία Αρχαιοτήτων....μετα σα το Κάτσο από το βρακί πετιέται το κράτος κ ζητά τα γλυπτά του Παρθενώνα πίσω. Πως ωρε δεούτελα θα γίνει αφού ένα τάφο στα Τζαννατα δε μπορείτε να συντηρηστε ,Φανέντες κ Σίσια! !!!!!!Έχουμε γίνει ρεζιλι αυτό αξίζει η Κεφαλονια! !

3 σχόλια:

  1. Όλο παράπονα είσαστε χωρίς να γλέπετε και λίγο πιο πέρα πατριώτες!!

    Η αρχαιολογική υπηρεσία προστατεύει τσι αρχαιότητες αλλά πρωτεύοντα ρόλο έχει πάντα η προστασία του πολίτη.
    Σου λέει λοιπόνε να προσέξω το μυκηναϊκό τάφο στα Τζανάτα, αλλά άμα πλακώσουνε περιηγητές και βαρύνει το μέρος και πάρει κλίση προς τα κάτου η Κεφαλονιά, τί γένεται?
    Γλέπετε υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν για να βγεί απόφαση για τέτοια έργα!!! Χα χα χα.

    Το ίδιο πρόβλημα πιστεύω έχει προκύψει και με τη συντήρηση μιας και μόνο κτιτορικής επιγραφούλας στην είσοδο του κάστρου της Άσσου, που βαδίζει προς πλήρη καταστροφή.
    Κι άμα βουλιάξει το κάστρο σου λέει από τσου επισκέφτες??

    ‘Όλα για το καλό μας γένουνται και εμείς οι άσχετοι φωνάζουμε..
    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε δεν λειτουργει τιποτε!! Μετα σου λενε γιατι βριζουμε τα υπουργεια τους μεσα!! Η πλακα ειναι οτι σε τουτη την περιπτωση μαλλον και σκοπιμα υπηρξε διαγραφη μνημειων απο την κεντρικη σελιδα του υπουργειου,,Ισως ειναι αυτο που λες για να τα προστατευσουν, και εμειος γκρινιαζουμε τσαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην απογοητεύεστε γιατί αυτή η κολόνια βαστάει αιώνια, απλά προσαρμογή στη πραγματικότητα χρειάζεται και έξυπνες κινήσεις για να τη βγάζει κανείς «στεγνή» και στο τέλος κάτι να πετυχαίνει … χα χα χα.

    Εδώ και χρόνια λοιπόνε έστειλα κάτι φωτό στην αρχαιολογική της Πάτρας, αλλά ούτε απάντηση.
    Έστειλα στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών για να τους προσκομίσω κάτι απολιθώματα, ουδεμία απάντηση.

    Άμα φύγεις τώρα από τα αρχαιολογικά και προχωρήσεις σε άλλα υποτίθεται σοβαρότερα εκεί είναι που τρελαίνεσαι πλήρως!!
    Μια ζωή σχεδόν έχω ζήσει και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα: Γιατί όλα αυτά να μη μου προσφέρουν και μένα κάτι, δηλαδή το γέλιο???
    Πληρώνω λίγο πάρα πάνω εισιτήριο βέβαια, αλλά τύφλα να έχει ο Θανάσης Βέγγος !!!

    Χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή