Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Στη 1η θέση η ταινία του Γιάννη Καλαφάτη "The Outpost" στις διαδικτυακές πωλήσεις!


Τα θερμά συγχαρητήρια μας αξίζουν όλοι οι Έλληνες και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας πραγματικά αριστουργηματική υπερπαραγωγή του Λευκαδίτη Ελληνοαμερικανού παραγωγού Γιάννη Καλαφάτη (John Kalafatis - York Studios) καθώς μέσα στις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες κινηματογραφικής προβολής λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού κατάφερε σύμφωνα με το περιοδικό Forbes να κερδίσει την... πρώτη θέση στο Σαββατοκύριακο που πέρασε στις διαδικτυακές αγορές στους σχετικούς κινηματογράφικους ιστότοπους (iTunes, Google Play και FandangoNow!)
Η πολεμική ταινία αυτή η οποία βασίζεται σ' αληθινά γεγονότα τα οποία έγιναν στο Αφγανιστάν το 2009, τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε ομότιτλο βιβλίο, και στην οποία πρωταγωνιστούν ο γιος του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ και ο Ορλάντο Μπλουμ (γνωστός από τον "Άρχοντα των Δακτυλιδιών" και των "Πειρατών της Καραϊβικής") προβλήθηκε επίσης σε ένα περιορισμένο αριθμό
κινηματογραφικών αιθουσών. Ο πρώτος λόγος που έγινε αυτό, κατά την άποψη μου, είναι εξ αιτίας των άσχημων υγειονομικών και λειτουργικών συνθηκών στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της πανδημίας.
Ο δεύτερος λόγος όμως για τον οποίο τόλμησαν οι παραγωγοί να προβάλουν τη κατά όλες τις πληροφορίες και κριτικές που έχω διαβάσει αριστουργηματική αυτή ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ είναι για να μπορέσει να είναι υποψήφια ταινία για τα επόμενα κινηματογραφικά βραβεία Όσκαρ! Έτσι ακριβώς άλλωστε έκανε και σε προηγούμενα Όσκαρ και η εταιρεία παραγωγής ταινιών διαδικτύου Netflix με τις ταινίες της "Ο Ιρλανδός", "Ιστορία Γάμου" και "Ρομά" που κέρδισαν δεκάδες υποψηφιότητες για Όσκαρ!
Τέλος, εκτιμώ ότι η "ελληνική" υπερπαραγωγή αυτή θα γνωρίσει πληθώρα κι άλλων επιτυχιών στην μελλοντική εισπρακτική και καλλιτεχνική (βραβεύσεις) διαδρομή της καθώς σε μια εξαιρετικά φτωχή κινηματογραφική χρονιά ξεχωρίζει στο κοινό και τους κριτικούς απίστευτα ευχάριστα!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου