Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Αποκαλυπτικό βίντεο από drone για την φωτιά στην Αγία Ειρήνη


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην κατάσβεσή της πήραν μέρος : 34 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Στην κατάσβεση συμμετείχε και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού Πρόννων , κάτοικοι της περιοχής καθώς και ιδιωτικές υδροφόρες.

Στην Αγία Ειρήνη επίσης πήγαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουρκουμέλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Νίκος Μηλιώτης που βρίσκεται στο νησί μας απο την Κέρκυρα.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός μας ενημέρωσε ότι ο αέρας είχε πέσει αισθητά και η φωτιά είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Σήμερα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας πέταξαν και τα δυο Πετζετέλ του Αεροδρομίου γοα ρίψεις. Επίσημα η φωτιά είναι υπο μερικό έλεγχο ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και Εθελοντών παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση.
Τι άφησε πίσω της η φωτιά?
Στάχτες και αποκαΐδια σε 50 στρέμματα , από αυτά 40 δασικής έκτασης και 10 αγροτικής.
Κάθε χρόνο η περιοχή δοκιμάζεται από φωτιές , κάθε χρόνο!
Ε.Χ.
Kefaloniapress ανω πηγη .
Φωτιά στα Νοτιοανατολικά της Κεφαλονιά, ανάμεσα στα χωριά Αγία Ειρήνη και Καμπιτσάτα. Πλάνα από την ώρα της φωτιάς καθώς και από τις πρώτες πρωινές ώρες και το τι έκαψε στο πέρασμά της.
Πηγή: youtube Aristotelis Batistatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου