Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ακυρώθηκαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το Μπρίντιζι προς την Κεφαλονιά για το 2020



πηγη  kefaloniapress.gr
Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου σας είχαμε ενημερώσει για τα δρομολόγια που είχε προγραμματίσει για το 2020 η εταιρεία RED STAR FERRIES από το Μπρίντιζι προς την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο(διαβάστε εδώ).

Μάλιστα στις 26 Ιουνίου με νεότερο άρθρο μας σας είχαμε αναφέρει ότι η εταιρεία προχώρησε σε αντικατάσταση του πλοίου RED STAR 1 με το IONIAN STAR το οποίο είχε ανακαινιστεί πρόσφατα.
Τα δρομολόγια θα ξεκινούσαν στις 20 Ιουλίου και θα ολοκληρώνονταν στις 28 Αυγούστου με μια άφιξη κάθε Τετάρτη σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο και τα οποία ήταν σαφώς μειωμένα από τον αρχικό προγραμματισμό(διαβάστε εδώ).
Δυστυχώς όμως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλο το πρόγραμμα για το 2020…..!!!
Για την ώρα υπάρχουν ακόμα ενεργά τα δρομολόγια από το Μπάρι προς το νησί μας της εταιρείας VENTOURIS FERRIES η οποία από τις 20 Ιουλίου έως την 1η Σεπτέμβρη θα εκτελεί μία άφιξη κάθε Τρίτη(7 συνολικά) με το πλοίο RIGEL VII όπως και σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου(διαβάστε εδώ).
Το νησί μας μετά τις πολλές ακυρώσεις που έχει δεχθεί από τις αεροπορικές εταιρείες υπέστη μία ακόμα απώλεια την ίδια ώρα που αρκετές εταιρείες έχουν προγραμματίσει δεκάδες δρομολόγια από διάφορα Ιταλικά λιμάνια προς την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου