Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Απολύμανση στα μπουγαδόνερα τση Ναυσικάς! Γράφει ο Σπύρος Ρόκκος

Αναδημοσίευση από Κεφαλονιαπρεςς


Ενόψει του «ανοίγματος» των Ελληνικών τουριστικών προορισμών εύχομαι ό,τι το καλύτερο για το νησί μας και κυρίως ο Άγιος να βοηθάει τα μυαλά μας να μη νερουλιάσουνε τελείως…

Εμείς οι αηπάνουθε πολύ πιο ξύπνιοι από τσου απουκάτου  ευρήκαμε και το φάρμακο για το κορονογιό και έτσι αναμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο!
Απολύμανση στα μπουγαδόνερα τση Ναυσικάς!
Το τέλειο φάρμακο, αλλά δε μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί μου είπανε ότι άμα «ξεστραβώσουμε» τη Περιφέρεια θα μας επιβληθεί ειδικό τέλος λοιμοκαθαρτηρίου! Κα κα κα.
 Από όταες εφκείνη η παρθένα εύρηκε  το πατριώτη μας τον Οδυσσέα ολοτσίτσιδο στη παραλία, δεν έχει αφήσει μέρα που να μη πηαίνει για μπουγάδα!
Και άμα είναι έτσι αποδεικνύεται ένα λάθος του Ομήρου που δε λέει για την αθάνατη ιδιότητά τση.
Αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο το κόλπο να το κάνει η Καλύψω που υπάρχει ακόμα (αφού είναι αθάνατη), μπας και σταθεί και ευκείνη τυχερή με κάνα τουρίστα…
Αυτό είναι ένα σοβαρό Ομηρικό πρόβλημα που το αφήνω να το λύσουν οι Ομηρικές υπηρεσίες τση Περιφέρειας σα ίσως πιο εξειδικευμένες με “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” υποθέσεις.
Εγώ πάντως ασηκώνω τσι χείρες μου ταψήλου προσευχόμενος και αισιοδοξώντας να κατανοήσουν τα ανωτέρω κάπως αλληγορικά γραφόμενά μου οι σημερινοί «Θεοί» του τόπου.
Αλλιώς σε βάθος λίγου χρόνου προβλέπω να συμβεί το «πάρτε διαόλοι βάγια» που έλεε ο νόνος μου, αλληγορικό και αυτό βεβαίως βεβαίως…
Σπύρος Ρόκκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου