Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Rapid Test για Covid -19 από την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, στο Αργοστόλι, από την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

 Μετά την προσωρινή διακοπή, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) με ενέργειές της και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, ότι συνεχίζονται από αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 η διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), δωρεάν, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι και η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται έμπροσθεν του κτηρίου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ.

Οι πολίτες  μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ειδικότερα θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας  απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

Επιπλέον θα πρέπει

  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
  • Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση  τυχόν θετικού αποτελέσματος.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.

Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου