Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Σχολιασμοι σε αναρτηση και περι ομαδας Εψιλον

 σχολίασμοι την ανάρτηση "ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ: Το Συμπαντικό 




2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τα Ομηρικά έπη η ονομασία Έλληνες είναι μάλλον νεότερη των Μυρμιδόνων και ξεχωριστή για κάποιο λόγο από το Αχαιοί.
    Οι πιθανότητες είναι όλα τα προελληνικά φύλα να απέκτησαν κάποιο κοινό γνώρισμα που χαρακτήρισε ένα λαό το λαό των Πανελλήνων και κατόπι Ελλήνων.
    Βέβαια απόψεις μου και μόνο αυτά γιατί δεν είμαι και ντόκτορ ιστορίας, χα χα χα

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω διαβασει διαφορα,, ΣΕλλας, σχεση με σεληνη, ,οι κινεζοι μας λενε σιλα ,, που σημαινει ο αλλος μεγαλος πολιτισμος νομιζω, και βγηκε απο το γραμμα "Ε¨" που λογο προφορας το ελα εγινε σιλα
      εψιλον και ομαδα αυτης!
      αντιγραφω απο το βικιπαιδια
      Το Έψιλον είναι το πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και έχει ιστορία ως σύμβολο της ελευθερίας και της Ελλάδας. Χρησιμοποιήθηκε κυρίως με αυτήν την ιδιότητα κατά τον Ελληνικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας.[1] Πρόδρομος των εψιλονιστών ήταν ο Σπυρίδων Νάγκος, ένας ελευθεροτέκτονας και σοσιαλιστής που στις αρχές του 20ου αιώνα οραματίστηκε μια μυστική οργάνωση υψηλού επιπέδου Ελλήνων, που εργάζονταν κρυφά προς όφελος της χώρας.Σύμφωνα με τον Λευκοφρύδη, το κείμενο αποκαλύπτει ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος από το αστέρι Μου στον αστερισμό Λάγος (Λέπους / Κουνέλι). Ο Λευκοφρύδης περιέγραψε την ύπαρξη μυστικής κοινωνίας επιφανών Ελλήνων, η οποία είχε εξωγήινη γνώση που προέρχοταν από τον Αριστοτέλη και εργάστηκε για την προστασία των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Το βιβλίο του Λευκοφρύδη αποσύρθηκε γρήγορα από τη κυκλοφορία, αλλά οι θεωρίες του αναπτύχθηκαν περαιτέρω από άλλους συγγραφείς.

    2.  Πρώτα απ’όλα η ομάδα ιδρύθηκε το 1970, με ιδρυτικά μέλη Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους, και στόχος τους είναι να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές.

      – Ονομάστηκαν Έψιλον, καθώς το όνομα αυτό σχετίζεται με το «Ε» που ήταν σκαλισμένο στο κέντρο του αετώματος του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Στα αριστερά υπήρχε το απόφθεγμα «ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ» (γνώρισε τον εαυτό σου), ενώ στα δεξιά έγραφε «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» (τίποτα υπερβολικό, δηλαδή κάτι σαν το παν μέτρον άριστον). Τα ρητά αυτά αποκάλυπταν πως οι Έλληνες είναι λαός εξωγήινης προελεύσεως και μπορούσαν να επισκεφτούν την πρώτη τους πατρίδα με ένα κοσμοσκάφος σε σχήμα Έψιλον. Ο ανώτατος άρχων του πλανητικού συστήματος του Σείριου, έστειλε τρία διαστημόπλοια στη Γη για να κάνουν πειράματα γενετικής. Σε μια από τις αποστολές αυτές, ήρθε ο Απόλλων και η Δήμητρα. Το μέρος όπου προσγειώθηκε η θεά, ονομάστηκε Ελευσίς (έλευση). Ο δε πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς ήταν το ίδιο του το διαστημόπλοιο, όπου επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους μυημένους, στους ιερείς. Το έψιλον λοιπόν, είναι το άστρο έψιλον του αστερισμού του Λαγού, που υπάγεται στον Σείριο. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας, είναι το άστρο Έψιλον!

      – Γενικότερα, η ομάδα «Έψιλον» χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1500-1700 π.Χ.)

      – Έχει ως στόχο να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσο τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

      – Να αποκαταστήσει στην διεθνή κοινή γνώμη με αδιάσειστα στοιχεία τις παραποιημένες από τους εκάστοτε εξουσιαστές, ιστορικές και επιστημονικές αλήθειες που σκόπιμα αποκρύφτηκαν ή αλλοιώθηκαν για να μειώσουν τον χαρακτήρα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου