Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ψηφίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας του πεζόδρομου στη Σκάλα

 Στην χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου συζήτησε και τον κανονισμό λειτουργίας του πεζοδρόμου στη Σκάλα

Την εισήγηση για τον κανονισμό λειτουργίας του πεζοδρόμου της Σκάλας έκανε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποκτήσει έναν πραγματικό πεζόδρομο η Σκάλα όχι μόνο στα υλικά του, αλλά και στην λειτουργία του».

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στην τοποθέτησή του επί του θέματος υποστήριξε πως : «Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι με ποιον είμαστε και ποιον θέλουμε να στηρίξουμε. Εκεί έγινε ένα έργο από την προηγούμενη δημοτική αρχή, από πάνω μέχρι κάτω να είναι ένας πεζόδρομος. Η Σκάλα είναι καθαρά ένα τουριστικό χωριό. Πρέπει αυτός ο πεζόδρομος να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει. Και λειτούργησε πέρσι και έγινε χαμός από κόσμο και βγήκαν κερδισμένοι, καθώς ανέβηκε η δουλειά και αυτών που φωνάζουν και δημιουργούν πρόβλημα» ήταν τα λόγια του Δημάρχου.

Το Δημοτικό Συμβουλίου ψήφισε στο «6 το πρωί με 12 το μεσημέρι να γίνεται τροφοδοσία των καταστημάτων και όλες τις υπόλοιπες ώρες να λειτουργεί ως πεζόδρομος για έξι μήνες μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου».

Υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία (18 υπέρ)

Λευκό ψήφισε ο Νίκος Ανουσάκης, την δική τους πρόταση (δείτε εδώ) ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης “Κεφαλονιά νησί για όλους” και κατά οι σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης και ο Γεράσιμος Φόρτες

“Κεφαλονιά νησί για όλους”: Για τον Κανονισμό Λειτουργίας Πεζόδρομου Σκάλας

Το θέμα της λειτουργίας του πεζόδρομου Σκάλας είναι ιδιαίτερα σημαντικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου