Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Αποτελέσματα διαγωνισμού ποίησης πολιτιστικού συλλόγου Μαρκοπούλου - Κατελειού "Μάρκο Πόλο"

 Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου << Μάρκο Πόλο >>  για να αξιολογήσουμε τα ποιήματα των διαγωνιζομένων για τον ποιητικό διαγωνισμό με τίτλο << Η ανάδειξη της ιστορίας , της πολιτιστικής παράδοσης ,της φυσικής ομορφιάς και του κάλλους των δύο ανωτέρω οικισμών , του Μαρκοπούλου και του Κατελειού >> . 

Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση από τα πρώτα κιόλας δείγματα αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν ακόμη << Άνθρωποι >> οι οποίοι σκέφτονται ,ονειρεύονται και αγαπούν ένα τόπο λησμονώντας έναν άκρως υλιστικό κόσμο ,ο οποίος έχει εθιστεί με κάθε τρόπο να μισεί το οτιδήποτε δεν είναι << κτήμα >> του.

 Προσωπικότητες οι οποίες παλεύουν και λυσσομανούν με το χρόνο και εν τέλει  νικούν , ελευθερώνονται και εξαϋλώνονται  ( 1ο βραβείο ). Ελένη Κορωνιώτη Ψευτέλλη.

Γραπτά κείμενα άριστα δομημένα , καταρτισμένα , σεβόμενα την ελληνική γλώσσα και την παράδοσή τους ( 2ο βραβείο ). Σοφία Σαμόλη 

Εικόνες πλασμένες από αυθεντικά υλικά, πολύχρωμες ,οπτικές ,ακουστικές ,σμιλευμένες και με τις έξι αισθήσεις χωρίς τη βοήθεια του photoshop (3ο βραβείο).Παπαλεξάτου Ιωάννα 

Τέλος, να ευχαριστήσω τις δύο συναδέλφους , κ. Χαραλαμπάτου Μαρίνα   και κ. Μαργέλλου Φρόσω   για την πολύτιμη βοήθεια σε αυτό το σύντομο ταξίδι καθώς και την κ. Μενεγάτου Διονυσία ( φάρος πολιτισμού για την περιοχή του Ελειού ) . 

   Διαμαντάτος Αλέξανδρος  

      Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου