Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Για το αποχετευτικό ενημερωση

 Πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο του Πόρου 


Στις 3/8 Τετάρτη και ώρα 21:00 παρουσιάστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σύστημα του Πόρου. Πιο συγκεκριμένα εξαιτίας κατασκευαστικής κακοτεχνίας  έσπασε ο καταθλιπτικός αγωγός που οδηγεί τα λύματα του Πόρου προς τον βιολογικό καθαρισμό   με αποτέλεσμα από την διαρροή μέρος των λυμάτων  να γεμίσει τον χώρο του λιμένα.

 Πέντε λεπτά αργότερα   και ενώ βρισκόμουν στο Αργοστόλι ενημερώθηκα για την βλάβη και επικοινώνησα άμεσα με τους υπευθύνους της ΔΕΥΑΚ.  Καθότι θεώρησα ότι η παρουσία μου ήταν επιβεβλημένη επέστρεψα αμέσως στον Πόρο και στον χώρο που παρουσιάστηκε η βλάβη.

Εκεί επιμελήθηκα ο ίδιος προσωπικά του καθαρισμού του χώρου με το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου και αφού κάθε δυσοσμία είχε εξαλειφθεί συζητήσαμε με τους υπευθύνους την πορεία της αντιμετώπισης του προβλήματος.   Η λειτουργία του αποχετευτικού  είχε είδη σταματήσει   και τα λύματα  απομακρυνόντουσαν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας με βυτία μέχρι και το πρωί οπότε και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε πλήρως. 

Το τμήμα του αγωγού που παρουσίασε την διαρροή αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε.

Ας μην ξεχνάνε λοιπόν όσοι βιάζονται να λοιδορήσουν πως ο Πρόεδρος του Πόρου είναι πάντα εκεί για τον τόπο του και έχει συνεχής εποπτεία του τι συμβαίνει στο χωριό του.

Φυσικά λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό που συνέβη και παραμένουμε σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουμε κάθε περαιτέρω επιπλοκή.

Ο πρόεδρος Πόρου

Οδυσσέας  Γαλιατσάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου