Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

O Διονύσης Γασπαρινάτος αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Μάκη Φόρτε στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου

 


Την θέση του καταλαμβάνει ο Διονύσης Γασπαρινάτος, εξίσου έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος με μακρά θητεία στα δημοτικά πράγματα του Αργοστολίου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ 

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο αρρένων Αργοστολίου το 1978 και σπούδασε λογιστική στα Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Αθήνας. Πτυχιούχος της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου, στη θεματική ενότητα Ελληνικός Πολιτισμός.

Από το 1991 μέχρι και το 2010 ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου εκλέχθηκε δύο συνεχείς τετραετίες Πρόεδρος της Κοινότητας Δαυγάτων (1991-1998) και στη συνέχεια τρεις συνεχείς τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου (1999-2010).

Διετέλεσε, Πρόεδρος του Α΄ Συμβουλίου Περιοχής και Αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (1996-1998).

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΨ (επιχείρηση πολιτισμού) Δήμου Αργοστολίου (1999 – 2004).

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου (2005 – 2006).

Από το 2007 μέχρι το 2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Αργοστολίου.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Φύσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαυγάτων.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και εργάσθηκε πολλά χρόνια ως μουσικός (Sax alto, κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι). Είναι ενεργό μέλος της Χορωδίας Αργοστολίου, της οποίας είναι και Αντιπρόεδρος.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Γασπαρινάτου και πατέρας δύο παιδιών, της Κατερίνας και του Παναγή, που του έχουν χαρίσει τρία εγγόνια.

Στον Διονύση Γασπαρινάτο ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου