Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΝίκολα Τέσλα: το μυστικό των αριθμών 3, 6 και 9 αποκαλύπτεται

 «Αν μόνο ήξερες την σπουδαιότητα του 3, 6 και 9 τότε θα είχες ένα κλειδί για το σύμπαν».

Ο Νίκολα Τέσλα έκανε αμέτρητα μυστηριώδη πειράματα, αλλά ήταν ένα τεράστιο μυστήριο από μόνος του.

Σχεδόν όλα τα μυαλά που ανήκουν στους πιο σημαντικούς στοχαστές της εποχής μας είχαν κάποιο είδος εμμονής. Ο Τέσλα είχε μερικές. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι θα τις αποκαλούσαν εκκεντρικότητες. Για τον Τέσλα, αυτά ήταν απαραίτητα πράγματα.

Γνωρίζατε ότι ο Νίκολα Τέσλα περπατούσε γύρω από το τετράγωνο τρεις φορές πριν μπει σε ένα κτίριο, καθάριζε τα πιάτα με 18 χαρτοπετσέτες και έμενε σε δωμάτια ξενοδοχείων με αριθμό που διαιρούνταν μόνο με το 3;

Ο Τέσλα έκανε υπολογισμούς σχετικά με τα πράγματα στο άμεσο περιβάλλον του, μόνο για να σιγουρευτεί ότι το αποτέλεσμα είχε σχέση με τον αριθμό 3 και βάσιζε τις αποφάσεις του ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Έκανε τα πάντα σε ομάδες των τριών και κανείς δεν ήξερε με σιγουριά τον μυστηριώδη λόγο πίσω από την παράξενη συμπεριφορά του.

Ο Τέσλα ήταν μοναδικός.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο Τέσλα περιέγραψε την εμπειρία έντονων φώτων, τα οποία ακολουθούσαν στιγμές έντονης δημιουργικότητας και σαφήνειας. Κάτι σαν να του ανοίχτηκε μπροστά του όλο το Σύμπαν.

Ο Τέσλα ισχυριζόταν ότι είχε την ικανότητα να φαντάζεται και να αντιλαμβάνεται την εφεύρεση του στο μυαλό του κατά τις αποκαλούμενες «στιγμές σαφήνειας» με όλες τις λεπτομέρειες.

Υποστήριξε επίσης ότι μπορούσε να περιστρέψει τα οράματα του, να τα διαχωρίσει κομμάτι-κομμάτι και έτσι ήξερε ακριβώς πως θα φαινόταν μια εφεύρεση, με την παραμικρή λεπτομέρεια με βάση τα πιο απίστευτα οράματα του.

Επιπλέον, ο Νίκολα Τέσλα υπολόγιζε επίσης τα κομβικά σημεία του πλανήτη μας, και όπως μπορείτε να μαντέψετε, ήταν πιθανότατα συνδεδεμένα με τους αριθμούς τρία, έξι και εννέα.

Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη εμμονή για τους αριθμούς 3, 6 και 9.

Σε αντίθεση με πολλούς, ο Τέσλα κατανοούσε ένα θεμελιώδες γεγονός, άγνωστο στους άλλους, το οποίο είναι η παγκόσμια γλώσσα των μαθηματικών, που εν τέλει είναι μια επιστήμη η οποία ανακαλύφθηκε από τον άνθρωπο, δεν εφευρέθηκε από αυτόν.

Ο Τέσλα έφτασε πέρα από τα μαθηματικά. Οραματίζονταν αριθμητικά μοτίβα που υπάρχουν στο σύμπαν, όπως τον σχηματισμό των αστεριών, την ανάπτυξη των εμβρυικών κυττάρων και πολλές άλλες περίπλοκες λεπτομέρειες που κάποιοι ονομάζουν «σχέδιο του Θεού» ή «αποτύπωμα του Θεού».

Ο Τέσλα ήξερε ότι υπήρχε ένα θεμελιώδες σύστημα στο οποίο η φύση φαινόταν να απαντά:

«Οι δυνάμεις του δυαδικού συστήματος», όπου το μοντέλο αρχίζει από το ένα και συνεχίζει για να διπλασιαστεί.

Έτσι, τα κύτταρα και τα έμβρυα αναπτύσσονται με το ακόλουθο μοτίβο: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 κλπ.

Αλλά φαίνεται ότι αυτό που γνώριζε και ονειρευόταν ο Τέσλα ήταν κάτι περισσότερο από το όραμα ενός συνηθισμένου ανθρώπου. Ο Marko Rodin ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό της ανάδελτα (vortex Math, η επιστήμη της ανατομίας του τόρου) βρίσκεται ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7 και ούτω καθεξής προς το άπειρο.

Εδώ, οι αριθμοί 3, 6 και 9 δεν υπάρχουν και σύμφωνα με τον Rodin, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν ένα διάνυσμα που ανήκει στην τρίτη και στην τέταρτη διάσταση, που ονομάζεται «πεδίο ροής».

Μάγεια Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου