Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

 







Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν χθες τη κεντρική προεκλογική τους ομιλία στο Ληξούρι. Τους Υποψηφίους προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Έκτορας Αντωνάτος.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος, για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, για τη προστασία της μικροϊδιοκτησίας. 

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα, όπως το κλείσιμο του Τμήματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διέθετε το Ληξούρι, η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής ιδιαίτερα μετα τους σεισμούς του 2014, η ανάγκη άμεσης επανακατασκευής των εργατικών κατοικιών, η απαραίτητη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, το υποστελεχωμένο πλεον Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Οι συμπολίτες μας, σε κάθε γωνιά των νησιών μας, επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Η μεγάλη συγκέντρωση του Ληξουρίου στέλνει Μήνυμα Νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου