Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Η πραγματική απόλαυση υπάρχει μόνο στην ανακάλυψη ιδεών

 

Γιατί όταν κάποιοι εκτός του χώρου μας, μας μιλάνε για δήθεν ομάδες ή παράκεντρα μέσα στη παράταξη μας για να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά και να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
Γιατί όταν κάποιοι μας λένε για αχρωματοψία, νομίζοντας ότι σαν αυτόκλητοι << φρουροί>> της κεντροαριστεράς έχουν μια μαγική μοναδικότητα να την εκφράζουν, όντας οι ίδιοι εκφραστές μιας βαθιάς συντήρησης που λέγεται αντιδραστικότητα.
Γιατί οταν κάποιοι μη έχοντας άλλη επιλογή, προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για τη εκλογική κατάρρευση του κόμματος τους, κατηγορώντας μια λαογέννητη παράταξη όπως το ΠΑΣΟΚ!!!
ΕΜΕΙΣ απαντάμε με τα μόνα μέσα που διαθέτουμε… τις ιδέες, το όραμα, το όνειρο αν θέλετε για μια καλύτερη πατρίδα, την ουτοπία είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Τριτσης, αλλά κυρίως τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα στη πολιτική ζωή του τόπου. Οι τελευταίες εκλογές το ανέδειξαν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Γιατι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη απάντηση απέναντι στο συντηρητισμό αλλά και στους χορηγούς του, μέσα απ τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τη σωστή στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια.
Κάποτε ο Randy K. Milholland είχε πει:
Μερικές φορές τα παλιά πράγματα πρέπει να φεύγουν από τη μέση. Έτσι, έχουμε χώρο για τα νέα πράγματα που έρχονται στη ζωή μας.
Όλες οι αντιδράσεις:
Smaragda Kritikou, Orestis Kappatos και 27 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου