Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

«Κεραυνοί» Τρεπεκλή από την έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

 

Τουρισμός
07/11/2023 | 14:11

“Ερχόμαστε εδώ και δεν μπορείς να βρεις το Ιόνιο” ανέφερε μεταξύ άλλων

«Άστραψε και βρόντηξε» ο νέος Περιφερειάρχης, Γιάννης Τρεπεκλής, με αφορμή την ανύπαρκτη όπως αποδεικνύεται παρουσία των Ιονίων νήσων στη μεγάλη έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο.

Όπως είπε, μιλώντας στο corfutvnews: «Έρχομαι πολλές δεκαετίες και φέτος είναι χειρότερη εικόνα από όλα τα χρόνια που έχουμε συναντήσει. Δεν υπάρχει παρουσία της Περιφέρειας μας. Αυτό είναι τραγικό και πρέπει να μας απασχολήσει έτσι ώστε στο μέλλον και εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και τα Δημοτικά μας Συμβούλια και οι φορείς, να σκύψουμε στο πρόβλημα καο να κάνουμε μία συνεργασία ανάλογη με αυτά που γίνονται σε άλλες περιοχές όπως πχ το Νότιο Αιγαίο.

Ερχόμαστε εδώ και δεν μπορείς να βρεις το Ιόνιο! Είναι τραγικό να μην μπορούν οι επιχειρηματίες να κλείσουν ένα ραντεβού στο περίπτερο μας και αυτό είναι πολύ άσχημο και μία κακή εικόνα.

Μόλις αναλάβω τα καθήκοντά μου θα συνεννοηθούμε με τους φορείς για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σχεδιασμό για την οικονομία στα νησιά μας, η οποία στηρίζεται στον τουρισμό και εξαρτώμαστε από τον κύκλο εργασιών, άρα στο κέντρο των αποφάσεων πρέπει να την κάνουμε με αξιοπρέπεια και ποιοτικά.

Η προχειρότητα «σας κάνουμε τη χάρη και σας δίνουμε θέσεις» αυτό πρέπει να τελειώσει και πρέπει να δούμε και την ξεκάθαρη θέση του ΕΟΤ. Δεν μπορεί να δίνει το ίδιο περίπτερο με την Ήπειρο. Πολύ καλά κάνει Ήπειρος, εμείς όμως ζητάμε να μας δώσει αυτό που μας αναλογεί καθώς είμαστε η μεγαλύτερη τουριστική Περιφέρεια της πατρίδας μας και αυτό θα αποδώσουμε».

Πηγή: otamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου