Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Eνημερωση από Λευτέρη Στελατο

 



Σήμερα είχα την τιμή να παρευρεθώ στην επίσκεψη της αξιότιμης και αξιοσέβαστης Υπουργού Τουρισμού και Όλγας Κεφαλογιάννη.

Στην επίσκεψη είχα την ευκαιρία να παραθέσω τα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας και ιδιαιτέρως το Νότιο Μέρος του νησιού αφού για το υπόλοιπο τοποθετήθηκαν και αλλοι συνάδελφοι, με τους οποίους συμφωνώ. 


Ειδικότερα ανέφερα τα εξής προβλήματα:


1 Προσβασιμότητας 

  1.1. Στο Μυκηναικό Τάφο Τζαννάτων 

    1 2 Ιερά Μονή Άτρου 

      1.3 ΜΜΜ για διασύνδεση των επιμέρους περιοχών του νησιού μας.

2. Υγείας 

Για την ανυπαρξία Δημόσιας πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας σε μια έκταση που αγγίζει τα 250 τχλμ και ξεπερνά σε πληθυσμό τον πληθυσμό του Αιγίου που διαθέτει Νοσοκομείο και κέντρο υγείας.

3. Την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.. μαζί με τα προβλήματα διαφήμισης, την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου την απουσία βασικών Έργων Υποδομής και την επαύξηση των όσων είπαν οι προλαλήσαντες για το νέο καθεστώς των κολυμβητικών δεξαμενών,  το πρόβλημα λειψυδρίας κα 

4. Βραχυχρόνια μίσθωση 


Ωστόσο λυπάμαι βαθύτατα διότι υπήρξε η υπόνοια επίσημης κατιδίαν συνάντησης νωρίτερα με τους αρμόδιους θεσμούς, φορείς, συλλόγους κτλ όπου οποίος την οργάνωσε και για τον σύλλογο που προϊσταμαι δεν μας δόθηκε καμία πρόσκληση. 


Ολοκληρώνοντας ευχαριστώ θερμά την κα Υπουργό,  τον Γ.Γ Τουρισμού και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΤ που άκουσαν τις ανησυχίες μέσω εμού των επιχειρήσεων,  των εργαζόμενων και συνεπαγωγικά των πολιτών αυτού του τόπου. Τα προβλήματα πρέπει να αναδύονται στην πραγματική τους διάσταση ώστε να δίδονται λύσεις ειδάλλως χρονίζουν και διογκώνονται. 


Εκ μέρους του Δ.Σ.του Ε.Ε.Τ.Β.Α Άτρος Κεφαλληνίας ο Πρόεδρος Στελλάτος Ελευθέριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου