Mε πολυ καλη διαθεση,, και πολυ κοσμο ο Νικος φαραντουρης ,, μαζι με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου Αναστασία Γκαρά, εφτασαν Πορο,, όπου και εγινε μια αναφορα στα μεγαλα προβληματα που ζητουν "σημερα" αν γινοταν λυση!!! Φυσικα αυτα μαζι με πολλα ακομη,, καθε φορα που ερχονται καποιοι τα ιδια συζηταμε και ποτε δεν βλεπουμε κανένα εργο!
Ο Νικος οπως τονισε φυσικα δεν ηρθε να μας ταξει ,, ΄και, τα προβληματα ηδη πανω κατω τα ηξερε , αλλα ειπε οτι βάζει πλατη με μια συννενοηση , και μαζι με τον καθε αρμοδιο αιρετο να σπρωξουν "ΑΜΕΣΑ" Οσα μπορουν για το καλο αυτου του παραμελημενου τοπου , οπως ολοι συμφωνησαν στην αιθουσα , και εξω απο κοματικες αντιπαραθέσεις.Αυριο θα τα μεταφερει σε δημο και περιφερεια οσα ακουσε ,, καιαυτα περιγραφικα ήτανε Τα προβληματα Δρομου Λιμένια-φαραγγι, και την αμεση ενημερωση στο θεμα του Ταφου Τζαννατων που παλι κινδινευει για τριτη φορα να χασει την χρηματοδοτηση ΕΣΠΑ.
Μεγαλο το προβλημα νηπιαγωγειου,, με τους γονεις να "ΦΩΝΑΖΟΥΝ" Που κανεις δεν ενδιαφερεται, και επισης ειπωθηκε και η υποθεση Δρομου Ατρου, γεφυρας που χωριζει το χωριο μας, και η επεκταση επαρχιακου δρομου παραλιακου προς Σαμη , και η στασιμη κατασταση Λιμανιου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου