Αυτό ναί, είναι Είδηση.
Μια Είδηση που φέρει την υπογραφή της Βουλής της Ουκρανίας.
Αν και ο τίπλος της είδησης είναι ακραίος (Παράνομος ο Πρόεδρος) ή παραπληροφρεί αφού το ορθόν είναι,
"Όχι στις εξουσίες που ασκεί σήμερα ο Zelensky – Κάθε συμφωνία μαζί του είναι άκυρη", η ουσία της είδησης παραμένει σοβαρή.
Μετά από αυτήν την απόφαση, όσοι Ευρωπαίοι ηγέτες, συν του Μακρόν και Μητσοτακη μέχρι και ... σήμερα έδιναν "ψήφο εμπιστοσύνης" στον Ζελένσκι...πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρείς", βρίσκονται σε "περιδίνηση".
Τόσο σίγουροι ήταν ότι σήμερα η Ουκρανική Βουλή θα έδινε την "νομιμότητα" στον Ζελένσκι, στην παραμονή του ως Προέδρου της Ουκρανίας;
ΥΓ. Τώρα μου φαίνεται ότι "κουμπώνει" και η χτεσινή δήλωση του Ζελένσκι, ότι ειναι "πρόθυμος να παραιτηθεί για το συμφέρον της Ουκρανίας"...ότι δλδ δεν ήταν τυχαία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου