Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


Porosnews

Porosnews

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Ο όμιλος Attica φέρνει νέο πλοίο στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

 


Το πλοίο “Gnv Bridge”, το οποίο επέστρεψε μετά από 5ετή ναύλωση από την Gnv στον ιδιοκτήτη του Visemar di Navigazione, πρόκειται τώρα να αλλάξει ιδιοκτήτη και διαδρομή.
Σύμφωνα με το «Ferry Shipping News», το πλοίο -που κατασκευάστηκε το 2021- αναμένεται να μεταβιβαστεί στον όμιλο Attica περί τα τέλη Απριλίου και να μετονομαστεί σε “SUPERFAST V”.
Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Βενετία, αντικαθιστώντας το πλοίο “Λευκά Όρη” από τον ερχόμενο Μάιο.
Κατασκευασμένο στο Porto Viro της Ιταλίας, το ro-pax έχει ολική χωρητικότητα περίπου 32.000 τόνων, μήκος 203 μ., μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 1.000 επιβάτες, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα καθαρισμού καυσαερίων (scrubbers) και φτάνει σε ταχύτητα τους 23 κόμβους.
ΠΗΓΗ: metaforespress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου