Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

"Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το τοπικό οικονομικό θέμα είναι ο καθρέπτης της πολιτισμικής μας κατάστασης και η δική μας πολιτιστική κατάσταση δεν θέλουμε να πληγεί από τα σημεία των καιρών...." αυτές τις λίγες λέξεις μου είπε μία πολύ καλή μου φίλη όταν της απάντησα στην ερώτηση της σχετικά με την οικονομική κατάσταση στο νησί μας.
 
Ασφαλώς και έχει απόλυτο δίκιο, μόνο ως ένδειξη υψηλού πολιτιστικού επιπέδου μιας κοινωνίας μπορεί να χαρακτηριστούν οι οποιεσδήποτε ενέργειες και προσπάθειες γίνουν και οι οποίες μοναδικό σκοπό θα έχουν την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος που έρχεται.
Το πρόβλημα που θα κληθούμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε είναι σίγουρα ήδη προ των πυλών, επομένως και ο χρόνος λιγοστεύει αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης σαφώς περιορίζονται. Θεωρώ πως πρέπει να γίνουν συναντήσεις όλων αυτών των στελεχών και μέσω αυτών να αποφασιστούν και  να προσδιοριστούν οι  απαιτούμενες - συντονισμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να περιοριστεί η έστω να απαλυνθεί το αποτέλεσμα της τυχών οικονομικής δυσπραγίας.
Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να ξεκινήσουμε, ας αποφασιστεί π.χ να γίνουν προσφορές σε διανυκτερεύσεις, διατροφή, διασκέδαση, καφέ, εκδρομές, κ.λ.π, έτσι ώστε να αποτελέσουν δέλεαρ και να προσελκύσουν έστω και τώρα επισκέπτες.
Ας ελπίσουμε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως η πολιτιστική μας  κατάσταση δεν θα πληγεί από τα σημεία των καιρών......................
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου