Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΡΑΥΛΟ,,, ΕΠΙΑΣΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ!!

Ψηφιακή Τηλεόραση: Άρχισαν οι δοκιμαστικές εκπομπές στα Ακαρνανικά

Posted on 30.10.11 by filiatranet
Ξεκίνησαν δοκιμαστικά στο κανάλι 28 από το κέντρο εκπομπής στα Ακαρνανικά τα τέσσερα ψηφιακά κανάλια ΕΡT HD, ΝΕΤ, ΕΤ1,ΕΤ3 και τα πέντε ψηφιακά ραδιόφωνα ΕΡΑ2, ΕΡΑ3, ΕΡΑ sport, ΕΡΑ ΝΕΤ, KOSMOS της ΕΡΤ. 

Το αναλογικό σήμα στις 9 Δεκεμβρίου θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά» για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08.

Για το λόγο αυτό, όσοι λαμβάνετε τηλεοπτικό σήμα από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και να συντονίσετε το δέκτη σας στις παρακάτω συχνότητες. 

28 UHF (527 MHz) για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ: ΕΡT HD, ΝΕΤ, ΕΤ1,ΕΤ3

31 (554 MHz) για τα κανάλια της DIGEA: ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και 37 (602 MHz) για τα υπόλοιπα κανάλια της DIGEA: MEGA, ΣΚΑΪ, STAR. 

Επιπλέον, για την καλύτερη λήψη του ψηφιακού σήματος, η κεραία σας θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη προς το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά».

Παράλληλα και για την καλύτερη ενημέρωσή του τηλεοπτικού κοινού, σύντομα στις συχνότητες του κέντρου εκπομπής «Ακαρνανικά» που θα σταματήσουν να εκπέμπουν αναλογικά, θα αρχίσει να αναμεταδίδεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα ενημερωτικό κυλιόμενο μήνυμα (crawl), που θα σας ενημερώνει για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβείτε ενόψει της ψηφιακής μετάβασης. 

Περιοχή κάλυψης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα θα έχουν κάτοικοι των πόλεων του Αγρινίου, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Άρτας, τμημάτων των Ιονίων νήσων καθώς και περιοχές των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Αχαΐας.

από: Ψηφιακή Τηλεόραση: Άρχισαν οι δοκιμαστικές εκπομπές στα Ακαρνανικά | FILIATRA-NET
Apostolos Travlosmilame gia telio sima ΝΕΤ, ΕΤ‐1, ΕΤ‐3, ERT HD και 5 ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ (ΝΕΤ 105,8, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑΣπορ και Κόσμος). me tileorasi pou exei ensomatomeno MPEG4 den exei MPEG2 gia na dw an pianei kai to allo mpouketo tis ert (ΒΟΥΛΗ, σινε/σπορ +, πρισμα +, ΡΙΚSat) an kai sintoma tha metadothi apo ta idia kentra se MPEG4 kai auto!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου