Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τέρμα. Δεν πάει άλλο

Παπαδάτος προς Μοσχόπουλο «Πες “ΟΧΙ” στην επερχόμενη κατάρρευση της χώρας μας και των νησιών μας».

Δύο-τρία χρόνια πριν θα ήταν αδύνατο να είχε προβλέψει κανείς την οικονομική κρίση που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας. Μία ημέρα πριν κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε προβλέψει ότι ο κύριος Παπανδρέου, που έχει χάσει και το τελευταίο του λαϊκό έρεισμα, θα οδηγούσε εσκεμμένα τη χώρα σε ολοσχερή κατάρρευση, με μοναδικό στόχο να εκδικηθεί. Θέλει να τιμωρήσει Έλληνες και πολιτικά κόμματα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν του έκαναν υποκλίσεις για τις αποφάσεις που πήραν ερήμην του οι Ευρωπαίοι. Ως μικρόψυχος που είναι, θέλει να εκδικηθεί γιατί γνωρίζει ότι δεν είναι ηγέτης. Όταν ο Καραμανλής έβαζε την Ελλάδα στην ΕΟΚ, τότε σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ φώναζαν “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!”. Ο Καραμανλής έβαλε τη χώρα στην ΕΟΚ χωρίς να λάβει υπόψη τις παρανοϊκές αντιδράσεις. Αν ο κύριος Παπανδρέου ήταν ηγέτης και πίστευε ότι αυτό που κάνει είναι σωστό, θα προχωρούσε χωρίς να εκβιάζει, χωρίς εκδικητικό μίσος, χωρίς μικροψυχία. Πριν μία εβδομάδα εκβίαζε όλους τους βουλευτές του με πτώχευση της Ελλάδας για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Σήμερα έρχεται να τους κάνει έναν μεγαλύτερο εκβιασμό ζητώντας τους ψήφο εμπιστοσύνης στο ψυχεδελικό παραλήρημά του, ενώ συγχρόνως σκοπεύει να εκβιάσει τον ελληνικό λαό αναγκάζοντάς τον να επιλέξει μεταξύ εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ και μίας συμφωνίας, τους όρους της οποίας δεν γνωρίζει κανείς. Και μιλάμε για μια συμφωνία -κατάντια της χώρας- στην οποία (κατάντια) μας έφθασε η διετής διακυβέρνηση της χώρας από τον κύριο Παπανδρέου. Ακόμη και ένας μέτριος πρωθυπουργός θα μπορούσε να πει στον ελληνικό λαό: “’Έως εδώ μπόρεσα, αυτή τη συμφωνία σκέπτομαι να υπογράψω, δεν μπορώ να συνεχίσω, εκτός και αν μου ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας μέσω εκλογών.” Τότε θα κέρδιζε πόντους. Τώρα, ακόμη και αν εκβιαζόμενος ο ελληνικός λαός απαντήσει θετικά στο δημοψήφισμα, ο κύριος Παπανδρέου θα έχει την τύχη που είχαν όλοι οι εκβιαστές των λαών. Και αυτό να μου το θυμηθείτε.
Η ενέργειά του, είναι αντεθνική, εκδικητική, αντιευρωπαϊκή. Αφού αναστάτωσε ολόκληρη την υφήλιο, αφού έστειλε όλους τους Ευρωπαίους πρωθυπουργούς και τραπεζίτες να ζητήσουν την επικύρωση του κουρέματος του 50% στα κοινοβούλιά τους και στις τράπεζές τους, εν είδη νέου Μουαμάρ Καντάφι, επέστρεψε στο αντίσκηνό του και αποφάσισε ότι θέλει λίγο ακόμη να πρωθυπουργεύσει και πολύ να εκδικηθεί, αναζητώντας μία ηρωική έξοδο μέσα από έναν απίθανο λαϊκισμό: Μόνος μου εναντίον όλης της Ευρώπης. (Στην πραγματικότητα εγώ και ο ψυχεδελισμός μου)!
Ας συνειδητοποιήσει ο πρωθυπουργός ότι η χώρα έχει πάει κατά καιρούς σε πρόωρες εκλογές για χιλιάδες ανόητους λόγους. Είναι ώρα να πάει σε εκλογές για έναν σοβαρό λόγο: Τη σωτηρία της. Εκλογές. Είναι ο μόνος τρόπος λύτρωσης και εκτόνωσης. Είναι και ο νόμιμος τρόπος να απαλλαγούμε από έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πριν βάλει τον εαυτό του και τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες. Τον Ιανουάριο. ίσως να μπορέσει να βρει κάποιον ψηφοφόρο του “ΝΑΙ”. Τους Ευρωπαίους όμως θα τους έχει χάσει διά παντό.
Υ.Γ.
Φίλτατε Σπύρο Μοσχόπουλε, ξέχασε (έστω για μια φόρα) ότι εκπροσωπείς τα συμφέροντα ενός καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και βάλε τα συμφέροντα της χώρας μας πάνω από αυτά της οικογενείας του Γεωργίου Παπανδρέου. Καταψήφισε μία επικίνδυνη κυβέρνηση κι έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό. Απόδειξε σε όλους εμάς τους Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιους ότι μπορείς να σταθείς στο πλευρό μας, τώρα που σε χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε. Πες “ΟΧΙ” στην επερχόμενη κατάρρευση της χώρας μας και των νησιών μας. Πες “ΟΧΙ” στην έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ. Στην αντίθετη περίπτωση θα είσαι υπόλογος έναντι της κοινωνίας και κυρίως έναντι των παιδιών της.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  http://www.e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου