Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΧΘΕΣΙΝΗ   ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  KEFALONIAPESS
 
http://sup.kathimerini.gr/xtra/files/fotogr/181111/foto1.jpg
 
 Δεμένα μεταξύ τους και με σταθερή ταχύτητα πλέουν τα κινέζικα αλιευτικά, αλλά όχι για κάποιο λιμάνι της Κίνας, αλλά για να αποφύγουν τα καταδιωκτικά της ακτοφυλακής της Νότιας Κορέας. 2900 Κινέζοι αλιείς σε 294 αλιευτικά έχουν συλληφθεί τον τελευταίο χρόνο με την κατηγορία της παράνομης αλιείας στα χωρικά ύδατα της Νοτίου Κορέας. (AFP / Dong-A Ilbo)
 
 
   
 
 Η παραδοσιακή πομπή από Ελβετούς στο χωριό Sattel, με τα μεσαιωνικά όπλα τα Pikes, τιμούν τη μάχη του Morgarten που έγινε στις 15 Νοεμβρίου του 1315 όπου μια μικρή ελβέτικη ομάδα αγροτών κατατρόπωσε 5000 αυστριακούς στρατιώτες του Δούκα Leopold Ι της Αυστρίας. (EPA/Sigi Tischler)
 
 
   
 
 
   
 
 Εικόνες σαν κι'αυτή, με το άδειο καφέ-μπαρ στην Παμπλόνα στη βόρεια Ισπανία, αυξάνονται ολοένα μέρα με τη μέρα σε μια χώρα όπου η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική ύφεση έχει αφήσει σήμερα περισσότερους από πέντε εκατομμύρια ανέργους. (AP/ Alvaro Barrientos)
 
 http://sup.kathimerini.gr/xtra/files/fotogr/101111/foto3.jpg
 Αν και το σχήμα του ποδηλάτου υποδηλώνει τι κουβαλά, καλύτερα να το εξηγήσουμε. Ο Αλαν Μποουντεν της Τράπεζας Σπέρματος του Σιάτλ με το ειδικά διομορφωμένο ποδήλατό του μεταφέρει δωρισμένο σπέρμα σε διάφορες κλινικές γονιμότητας του Σιάτλ. Δυό τέτοια ειδικά διαμορφωμένα ποδήλατα υπάρχουν στον κόσμο με το άλλο να βρίσκεται στην Κοπεγχάγη. (REUTERS/Anthony Bolante)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου