Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΒΟΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



……….μαζί και πάλι
μες του κεφιού τη ζάλη

ΝΤΕΛΑΛΗΣ
Έφτασε πάλι η χαρά και ήρθε το Καρναβάλι
Ελάτε όλοι στη σειρά μες του χορού τη ζάλη
Ακούσατεεεε ακούσατεεεε μικροί τε και μεγάλοι
πως έφτακε του Ληξουριού το Καρναβάλι πάλι
Εφέτος ο Καρνάβαλος θα’ ναι Τροϊκανάκι
αλλά δεν φοβίζει εμάς του Δ.Ν.Τ το παιχνιδάκι
Αντιστεκόμαστε λοιπόν σε όλα τα παιχνίδια
με κέφι καρναβαλικό του σπάμε τα παΐδια
Γι’ αυτό σας περιμένουμε να’ ρθείτε στο Ληξούρι
να διασκεδάσουμε μαζί, να γίνει νταβαντούρι
Όσο για τους βουλευτάδες μας τους αποκοιμισμένους
αφού ήτανε «αδιάβαστοι» τους έχουμε  γραμμένους
Και κάνουμε καλή αρχή τούτο το Καρναβάλι
Δίχως σουβλάκια και κρασί μια και τα φάγαν … άλλοι!!!
Δευτέρα 20/2

Ώρα  3:00μμ: Τα Δημοτικούδια από Τετάρτη και απάνω έως και τη Α΄ Γυμνασίου ελάτε να παραλάβετε τα έντυπα του «Κρυμμένου θησαυρού για μικρούς», στην αίθουσα του Δημαρχείου. Βρείτε όνομα για την ομάδα σας και ελάτε μασκαρεμένοι!!!

Ώρα 7:30μμ: Μουσικό ταξίδι από τη χορωδία του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου στο Δημοτικό Θέατρο. Οι νότες θα είναι καλοτάξιδες και ντρίτες!!  Ωωω Ψυχή μου  σπετάκολο εφκείνο!!!!

Τρίτη 21/2

Ώρα 7:30μμ:   Οι  μαθητές των Δημοτικών Σχολείων τση περιοχής μας, θα παρουσιάσουν στο Θέατρο,  αποκριάτικα σπετάκολα. Θα χαρείτε τη «Λυσιστράτη»  από το Β΄ Δημοτικό και «4 ντάμες, ένας καβαλιέρος και ένας χορός»  από το Α΄ Δημοτικό. Έτσι μπράβο Δημοτικουδιά μου, σας χαιρόμαστε  που από μικροί μπαίνετε στο πνεύμα του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού.


Τετάρτη 22/2

Ώρα 7:00μμΕπιτέλους  η μεγάλη στιγμή έφθασε!!! Έχεις ταλέντο; Απόδειξέ το και εμείς μετά θα σου κλείσουμε «συμβόλαιο» για παραπέρα!!!!  Τελικός του «Ληξούρι έχεις ταλέντο». Θα γίνει χαμός ταλεντάρες μας!!!!

Ώρα 10:30μμ: Βάλτε τσι πιτζάμες σας τσι ριγέ, τσι χνουδωτές και εφκείνες με το κορδόνι και αμολαριστείτε στο  πάρτυ  του Inside Bar με D.J. το Τάκη Νιάρο, για να θαυμάσουμε την καλύτερη πιτζάμα!!! Ένα τρελό «πιτζάμα πάρτυ» σας περιμένει!!!

Πέμπτη 23/2

‘Ωρα 5:30μ.μΣτην αίθουσα του Θεάτρου ο Καραγκιοζοπαίχτης «Αλέξανδρος» θα σας παρουσιάσει το σπετάκολο « Ο Καραγκιόζης στο τρελό Καρναβάλι».
Είσοδος 3 Ευρώ για μικρούς και μεγάλους!!!

Ώρα 8:00μμ:  Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ θα χορέψουν παραδοσιακούς  χορούς και θα συνεχίσουμε με αποκριάτικους και πειραχτικούς χορούς από παιδιά της Ανωγής στο Θέατρο Ληξουρίου. Θα ακολουθήσει, σε πρώτη παγκόσμια  κινηματογραφική προβολή «Ο Κεφαλονίτικος γάμος αλά Δαμουλιανάτα». Έπειτα  η χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «ΤζώρτζηςΔελλαπόρτας» θα σονάρει όμορφα τραγούδια για εσάς.

Ώρα 10:00 μμ:  Ντυθείτε ότι και ότι, μην ξεχάσετε και τα βέντουλα και ελάτε στο cafι bar L.ADreams που κάνει πάρτυ ειδικά για σας  με θέμα «Ελεύθερη αμφίεση».

Ώρα 10:30 μμ:  Σας καλούμε μασκαρεμένους ή όχι για μια μοναδική βραδιά ρακόμελου στο cafι De javu.



Παρασκευή 24/2

Ώρα 4:00μμ. Στην αίθουσα του Δημαρχείου θα παραδοθούν τα έντυπα του «Κρυμμένου θησαυρού για μεγάλους» και θα δοθεί η τελευταία ερώτηση. Ερώτηση χειρότερη από το κώνιο που ήπιε ο … Σωκράτης!!!

Ώρα 8:00 μμ:  Έχεις πρόβλημα; Σε χτύπησε η οικονομική κρίση; Βρε χαζέ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!». Εμείς κλείσαμε με αυτά τα λεφτά και φέραμε ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ. Ελάτε λοιπόν στο Δημοτικό θέατρο να γδείτε μια παράσταση όλο γούστο από την ομάδα των Κολομπαίων, «Οι ψυχίατροι εν Ληξουρίω μέσω κρίσης!!!»
Στη συνέχεια από την Καρναβαλική Επιτροπή και όχι μόνο θα παιχτεί ένα ξαφνικό!!!!  «Όσα φέρνει ο άνεμος και η Τ.V». Έκπληξη!!! πάρτε μωρομάντιλα!!!!

Ώρα 9:00μμ: O Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Αθέρα σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνει αποκριάτικο χορό  με την ορχήστρα « ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» 

Ώρα 10:00μμ: «Ντύσου αυτό που θα ήθελες να είσαι», και έλα στο Cafι bar ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας.

Ώρα 11:00μμ:   Κατά τα Μιχαλιτσάτα όπου είναι το γνωστό πόστο Space club, μαζοχτείτε για μια μοναδική βραδιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι, να ξεφαντώσουμε μέχρι πρωίας με τσου υπέροχους, Πάνο Μοσχόπουλο και Άννα Μαρούλη.

Ώρα 11:00μμ Εμείς κάνουμε τη νύχτα μέρα. Ντυθείτε στα λευκά και ελάτε για μια μοναδική «Λευκή βραδιά» στο BarInside.




Σάββατο 25/2

Ώρα 10:30μμ: Οι μικροί μας φίλοι από το «Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού» θα παραδώσουν τα έντυπά τους  στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Ώρα 11:30μμ: Οι ομάδες του «Κρυμμένου θησαυρού για μεγάλους», θα μαζωχτούν μασκαρεμένες στη πλατεία για διαγωνισμό «ΚΑΡΑΟΚΕ», με δύο τραγούδια τσι αρεσκείας σας η κάθε ομάδα και ένα έκπληξη από εμάς!!!

Ώρα 5:00μμΠαιδικός Αποκριάτικος χορός στην αίθουσα του Δημαρχείου από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι», των αδελφών Βαλσάμου.

Ώρα 9:30μμ:  Με αφετηρία το Γυμνάσιο Ληξουρίου  θα γίνει η μεγάλη νυχτερινή έξοδος στους δρόμους τση πόλης με άρματα και μασκαράτες, αυτοφώτιστους και ετεροφώτιστους, κουρλούς και αλλοπαρμένους. Μαζί με όλο αυτό το ταρνανάι θα χαρούμε τους ξυλοπόδαρους, που δεν θα μας αφήσουν στιγμή ήσυχους!!! Η βραδιά θα κλείσει με χορό όλων των γκρουπ στο πάρκο τση πλατείας με τον μοναδικό D.JSpyro Adilini, και ο ουρανός θα βαφτεί με χρώματα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Ώρα 11:00μμ: Ελεύθερα σας λέμε ελεύθερα, όλα επιτρέπονται απόψε, βάλτε ότι θέλετε  και ελάτε στο cafιbar CENTRO να διασκεδάσετε έως να μπατάρει η νύχτα και νάρθει  η μέρα.

Ώρα 11:00μμ: Νύχτα είναι θα περάσει!!! Εμείς όμως σας προτείνουμε να περάσει με κέφι και πολύ χορό, στο μασκέ πάρτυ που  γίνετε ειδικά για σας, στο Space clubμε θέμα Black night.
  
Κυριακή 26/2

Ώρα 3:00μμ:  Με προπομπό τη Φιλαρμονική μας, μαζορέτες, άρματα, μάσκαρες, γέλια, ξεφωνητά και ασυγκράτητους χορούς θ’ αμολαριστεί η μεγάλη παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου. Όλοι μαζί, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο,  θα πάρουν θέση σε εφκείνη τη φιέστα. Το θερμόμετρο θα μπομπάρει. Εμείς θα είμαστε στις σφυγμομετρήσεις!!!
Στη συνέχεια  έχουμε τα αποκαλυπτήρια της προτομής  του «Φελόσοφου της πόλης μας»!!! Θα πέσει πολύ γέλιο!!!
Μετά  θα χορευτούν οι παραδοσιακές «Καντρίλιες» από μαθητές του Γυμνασίου με δάσκαλο τον Παναγή Ευθ. Μοσχόπουλο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεγελαστείτε από τη πολλή χαρά του γέλιου και δεν έχετε πάρει μαζί σας τα αποκόμματα της Λαχειοφόρου που οργάνωσε για σας το Ναυτοπροσκοπικό σύστημα Ληξουρίου, διότι στο σημείο αυτό θα γίνει η κλήρωση. Σας ευχόμαστε να είσαστε τυχεροί και αν δεν κερδίσετε μη στενοχωριέστε ………… κερδίζετε στην αγάπη!!!!!
Μη φύγετε!!! Έχουμε για σας τη ξακουστή ορχήστραJukebox band που θα ζεστάνει με τσι όμορφες μελωδίες την ατμόσφαιρα
Δεν τελειώσαμε ακόμα!!! Ήρθε η ώρα να κάψουμε το βασιλιά Καρνάβαλο με τη φροντίδα του συλλόγου «Ανδρέας Λασκαράτος». Και αφού νετάρουμε με όλα αυτά……….

Ώρα 8:00μμ: Η Τοπική Κοινότητα Καμιναράτων σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνουν  Αποκριάτικο χορό με το Μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε»

Ώρα 9:30μμ: Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής Σχολής  Ληξουρίου  στο εξοχικό κέντρο«ΑΠΟΛΑΥΣΗ»  του Μουρελάτου στα Λέπεδα, με ζωντανή μουσική.  Για την οικονομική ενίσχυση της Σχολής 10 ευρώ.

Καθαρά Δευτέρα 27/2/2012

Ώρα 10:30μμ:  Ελάτε ούλοι στη πλατεία που θα σερβιριστούν λαγάνες κουκιά, χαλβάδες και μπόλικο κρασί και θα απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς , όπως καλεί η μέρα, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου «Χωροπούλα». Κούλουμα επίσης:
-          Στη ταβέρνα του Στάθη στα Κηπούρια με ζωντανή μουσική
-          Στη ταβέρνα του Γάτσουλα στα Χαβδάτα
-          Στα Χαβριάτα, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  «Η Αγριλιώτισσα» και το Τοπικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.  διοργανώνουν Κούλουμα με το Μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου