Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Καμμένου


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  E-KEFALONIA.NET

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FACEBOOK ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε σήμερα στις 7 το πρωί το όνομα του νέου κόμματός του. «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα ονομάζεται το νέο κόμμα, την ιδρυτική διακήρυξη του οποίου αναμένεται να υπογράψουν γνωστά ονόματα από το χώρο της δεξιάς και όχι μόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Καμμένος έχει εξασφαλίσει την στήριξη και συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας, αλλά και τη σύμπραξη με άλλα, ανεξάρτητα, κινήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζει τις επαφές του, όχι μόνο με κάποιους από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και ανεξάρτητους.

Tην ανακοίνωση στο facebook εκτός από το σήμα του κόμματος, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα μπλε και κόκκινο, ο κ. Καμμένος αναφέρει το δικό μας κίνημα γεννήθηκε, η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.
«Είναι ιστορική η σημερινή μέρα» είπε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που ίδρυσε και πρόσθεσε «σαν σήμερα ξεκίνησε την επανάσταση ο Υψηλάντης. Ελπίζουμε να κάνουμε και εμείς μια ειρηνική επανάσταση».
Tέλος, μιώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο δίλημμα που τέθηκε στον ελληνικό λαό για την έξοδο από το ευρώ και την ενδεχόμενη χρεοκοπία επισήμανε ότι πρόκειται για «παραμύθι» και «νταβατζηλίκι του πρωθυπουργού».
Πηγή: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου