Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Διεθνής πρόσκληση αγάπης και στήριξης για την Ελλάδα και τους Έλληνες!



Κατά αποκλειστικότητα η διακήρυξη.

21 Φεβρουαρίου 2012 
 0 Σχόλια
ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (δείτε τη διακήρυξη στα Αγγλικά (pdf), στα Γαλλικά (pdf) και στα Ιταλικά (pdf))

Είμαστε εκατομμύρια. Αληθινοί φιλέλληνες
 που στενοχωριούνται με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και στις σχέσεις της με την υπόλοιπη Ευρώπη.Όποιοι και αν είναι οι λόγοι - καλοί ή κακοί - το παρελθόν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Ό,τι έγινε, έγινε. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να εργασθούμε γι΄αυτό . Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα ώστε να μετατρέψει την καταστροφή σ΄ευκαιρία - να ανανεώσει τα όργανα της και να δημιουργήσει μια νέα ελληνική κοινωνία.

Ξενοφοβικές και ανόητες αλληλοκατηγορίες παρουσιάζουν τη χειρότερη πλευρά του ανθρώπου. Είναι βέβαιο ότι δεν συμβάλλουν καθόλου στην εξεύρεση καμιάς λύσης και δεν βοηθούν κανένα. Αντίθετα, πρέπει να συνεργαστούμε για την επίλυση της κρίσης.

Είμαστε εκατομμύρια, ειλικρινείς φίλοι της Ελλάδας και των Ελλήνων. Πρέπει να δείξουμε την ενεργό αλληλεγγύη μας. Πολιτικά, ηθικά και με έργα. 

Πολιτικά, 
με το να πείσουμε τους πολιτικούς μας, τα μέσα ενημέρωσης μας και την κοινωνία των πολιτών μας να είναι θετικοί και εποικοδομητικοί, βρίσκοντας βιώσιμες λύσεις - αντί να είναι δύσπιστοι. Με το να ενθαρρύνουμε επίσης τους Έλληνες φίλους μας να κάνουν το ίδιο με τους πολιτικούς τους, τα μέσα ενημέρωσης τους και με την κοινωνία των πολιτών τους.
Ηθικά, υπογραμμίζοντας ότι είναι προς το συμφέρον όλων το να βρούν όλοι μαζί μια λύση. Είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, με καλό ή με κακό καιρό.

Με έργα, 
αγοράζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνικά προϊόντα. Ενθαρρύνοντας την πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα. Προτρέποντας τους Έλληνες φίλους μας να παράγουν και να πωλούν περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους μας. 
Και το τελευταίο αλλά και το πιο σημαντικό, επισκεπτόμενοι την Ελλάδα ως τουρίστες. Αυτό είναι σήμερα πιο αναγκαίο από ποτέ. Τόσο για οικονομικούς όσο και για ανθρωπιστικούς λόγους.Αυτό είναι αλληλεγγύη στην πράξη.

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΑΣ.

Όχι μόνο με την υπογραφή σου 
αλλά κάνοντας πράξη αυτό που μπορείς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου