Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ




ΟΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ  ΣΤΟ  ΦΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ  ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ 54 ΑΤΟΜΑ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ  ,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ    ΑΜΕΣΑ  ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ,, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,, !!ΟΠΟΤΕ  ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ  ΒΡΑΔΥ  ΘΑ  ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ  ΚΑΠΟΥ  ΑΛΛΟΥ,  , ΠΙΘΑΝΟΝ   ΜΕΡΟΣ  Η  ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ!

  • Haris Koustoumpardis bravo Giorgo xeperases kai to sky esy !!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΑ!  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,, ΠΟΥ  ΦΕΤΟΣ  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ  ΘΡΑΥΣΗ  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙ !!

     ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ...
    09 Σεπ 2012
    Νέα επιτυχία στην μάχη κατά των ναρκωτικών, αυτή τη φορά από το Λιμενικό Σώμα. Πιο συγκεκριμένα άνδρες του Υπολιμεναρχείου Ιθάκης, αξιοποιώντας πληροφορίες, βρήκαν και κατέσχεσαν σε παραλία της ΙΘάκης 32 δέματα .
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ BΡAΔY   ΑΠΟ ΤΟ INKEFALONIA
    ΚΑΙ  ΦΩΤΟ  ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ  ΦΟΥΣΚΟΤΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 

    Σκάφος στο οποίο επέβαιναν 53 λαθρομετανάστες εντοπίστηκε από το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης σήμερα το απόγευμα ανοικτά του Πόρου.
    Οι λαθρομετανάστες που σύμφωνα με πληροφορίες από το Πακιστάν και την Ινδία, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν εν αρχή στο λιμάνι του Πόρου. Εκεί τους παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νερό και φαγητό από τους Εθελοντές Σαμαρείτες και εν συνεχεία στο λιμάνι της Αγίας Πελαγίας, όπου θα διαμείνουν στο κέντρο των Εθελοντών Σαμαρειτών που υπάρχει εκεί και ευγενικά παραχωρήθηκε για την φιλοξενία τους, φυλασσόμενοι φυσικά από λιμενικούς.
    Οι λαθρομετανάστες θα παραμείνουν στην Αγία Πελαγία μέχρι την Δευτέρα και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.
    Γ.Χαλαβαζής








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου