Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK


ΚΑΙ   
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ


  • Themos Karapatis για αυτο λοιπον θα τις γραψω και εδω, τα γραπτα μενουν και καλο ειναι να μαθαινουμε την αληθεια για οσα μας αφορουν.

    1. το κτηριο της κοινοτητας ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ ειναι απολυτα νομιμο (ας ψαξουμε τι παιζει σε αυτο το ζητημα) ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ για μουσειο. ευκολη προσβαση στην καρδια του χωριου, δυνατοτητα θεματικων χωρων ανα αιθουσα, υποδομη για πολιτιστικες εκδηλωσεις και εκθεσεις, θεατρακι που σε συνδιασμο με το μουσειο θα κανει το χωριο μας κεντρο πολιτισμου.

    εχω ΗΔΗ μιλησει με αρχαιολογο για το ζητημα και εχω ενημερωθει σε μεγαλο βαθμο απο ντοπιους και μη για το ζητημα. ας μιλαμε λοιπον με ανοιχτα χαρτια.

    2. το τουριστικο μπορει και πρεπει να εχει εμπορικη και τουριστικη χρηση που θα φερει τουριστες και επισκεπτες στο χωριο μας. ακομα και εμεις οι ιδιοι θα αφησουμε χρημα που τωρα παει σε διπλανα χωρια.

    3. επιτελους να δουμε τα πραγματικα προβληματα σε εργα υποδομων. μας εβαλαν να ασχολουμαστε με κατι που εχει λυση αλλα δε τη δεχομαστε και ξεχασαμε ολα τα υπολοιπα. 

    κυριως σε αυτον τον τομεα θα πρεπει να αναλογιστουμε ολοι τα λαθη μας και να κανουμε πραξεις. ολοι ξερουμε το παρασκηνιο, τι εγινε και τι οχι. εδω που φτασαμε ή κοιταμε το κοινο καλο ΟΛΟΙ μας ή βαραμε διαλυση. κριμα ειναι...

  • Αντώνιος Βασιλάκης Αγαπητε Φιλε

  • Αντώνιος Βασιλάκης "το σχολιο του κ. Βασιλακη σβηστηκε? απο τον ιδιο? γιατι? 
    υποτιθεται οτι γινεται μια προσπαθεια διαλογου για το καλο του χωριου μας. στο σχολιο αυτο ειχαν δωθει απαντησεις που εξαφανιστηκαν μαζι του. ενοχλουν???"Ο Βασιλακης ειναι γνωστος εδω και δυο χρονια γιις ξεκαθαρες αποψεις του για τα θεματα της αρχαιολογιας στον Πορο.

  • Αντώνιος Βασιλάκης επισημη προταση για το σχολειο στα τζννατα δεν υπηρξε ποτε απο το τοπικο Συμβουλιο.

  • Themos Karapatis κυριε Βασιλακη, το εχω πει ΧΙΛΙΕΣ φορες. 

    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

  • Themos Karapatis ουτε με απασχολουν οι προτασεις που ΕΓΙΝΑΝ. τι ΘΑ ΓΙΝΕΙ με απασχολει. τι θα ΚΑΝΟΥΜΕ για το χωριο μας!

  • Αντώνιος Βασιλάκης Δεν το ξερω τι κτιριο της κοινοτητας και δεν εγινε ποτε προταση επισημη!

  • Themos Karapatis επισημη??? τι παει να πει επισημη? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ.

  • Themos Karapatis και στο πλαισιο της προσπαθειας για ενα καλυτερο αυριο στο χωριο ΜΑΣ, και μουσειο στην κοινοτητα θελουμε και τουριστικη αναπτυξη και εργα υποδομων. και θα γινουν ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ παλεψουμε ενωμενοι!

  • Αντώνιος Βασιλάκης ξερω ομως οτι δεν κανει για τη χρηση που εννοεις και να μου επιτρεψεις να ξερω πως δημιουργειται μια τοπικη αρχαιολογικη συλλογη υστερα απο 35 χρονια υπηρεσίας! διαλυση βαρανε οι τωρινοι εκλεγμενοι, οχι αυτοι που δουλεουν πργαματικα για τον τοπο!

  • Themos Karapatis πως απαντατε σε κατι που ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ μολις οτι δεν ξερετε??? 

    "Αντώνιος Βασιλάκης Δεν το ξερω τι κτιριο της κοινοτητας και δεν εγινε ποτε προταση επισημη!"

    πως ξερετε λοιπον ΑΝ κανει για μουσειο??? ΠΩΣ το κρινατε αυτο??? 

    οσο για τους εκλεγμενους ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ. εσεις???
  • Αντώνιος Βασιλάκης Δεν καταλαβες! δεν ξερω την προταση για το κτιρο της κοινοτητας, δεν το ειπε κανεις, για το σχολειο μονο των Τζαννατων ειπαν και μαλιστα οχι καθαρα και υπευθυνα. Αρα μην ψαχνεις για κενα στο λογο μου! Οσο για τους πολιτες που ειμαστε ολοι, φροντισε να νιωσουν πολιτες του τοπου τους οι τοπικοι εκλεγμενοι και οσοι τους ακολουθουν! Δεν προσεξες παραπανω που ειχα γραψει προχθες οτι οι εκλεγμενοι μου αφαιρουν το δικαιωμα να ενδιαφερομαι για τον τοπο αφου δεν ειμαι συγχωριανος;

  • Αντώνιος Βασιλάκης ενωθειτε λοιπον και εδω ειμαι εγω και περιμενω, να σαι βεβαιος οτι θα παλεψω πιο πολυ απ ολους να παει μπροστα το χωριο σας!

  • Αντώνιος Βασιλάκης αν συμφωνεις θελω να ξεκουρατσω λιγο τωρα. αλλα να μην ξαναπεις οτι δε δεχομαι διαλογο, πες το σε αλλους! Συζητω με οποιον εχει κατι να πει, αλλα προτιμω να συζητω ζωντανα! γεια σου!

  • Themos Karapatis κυριε ΒΑΣΙΛΑΚΗ, η προταση μου ειναι ξεκαθαρη και αφορα το κτηριο της κοινοτητας. αν εσεις θελετε να απαντησετε για καποιο αλλο κτηριο, να απευθυνθειτε σε αυτους που το εθεσαν ως προταση. και ο κυριος ΓΚΙΑΦΗΣ για το ιδιο κτηριο εκανε προ ημερων εξαιρετικη τοποθετηση. 

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ενα το κρατουμενο.

    δευτερον, τι παει να πει να φροντισω να νιωσουν πολιτες του τοπου οι τοπικοι εκλεγμενοι? ο μπαμπουλας ειμαι? ΠΟΛΙΤΗΣ ειμαι και θα αγωνιστω ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ για το χωριο του παππου και τη γιαγιας μου. 

    τελος, κανενας δεν μπορει να σας αφαιρεσει το δικαιωμα της αποψης, της κρισης και της κριτικης. εδω ειμαστε ενα γκρουπ ΠΟΛΙΤΩΝ που ΑΓΑΠΑΜΕ τον ΠΟΡΟ και συζηταμε πως θα μπορεσουμε να κανουμε τα πραγματα στο χωριο μας καλυτερα. εχετε θεση εδω ισοτημη με ολων μας.

  • Αντώνιος Βασιλάκης Δε διαφωνουμε λοιπον, αλλα αυτοι οι αλλοι σημερα κυβερνουν τις τυχες του χωριου σου και ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ!

  • Themos Karapatis εγω κυριε Βασιλακη ΔΕΝ κανω πολιτικη. σεβαστη η αποψη σας (μπορει και να συμφωνουμε μπορει και οχι) αλλα εγω σεβομαι ΚΑΙ την επιλογη των συμπολιτων μου. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
  • Themos Karapatis ελπιζω συντομα να πραξουμε επιτελους τα αναγκαια για τον τοπο ΟΛΟΙ μας...

  • Αντώνιος Βασιλάκης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΣΙΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!

  • Αντώνιος Βασιλάκης ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;

  • Themos Karapatis εννοω οτι ΔΕ θα επιθυμουσα να αντιπαραθεσουμε το τι εκαναν οι προηγουμενοι ή οι πιο προηγουμενοι ή τι κανουν οι σημερινοι. ΛΑΘΗ εκαναν ολοι για να φτασουμε ως εδω. αυτη την ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβεντα δε θα ηθελα να κανω, δε βρισκω λογο να κοιταμε αλλο πισω. μονο μπροστα να δουμε πως θα αλλαξουμε την ασχημη ροτα στην οποια βρισκομαστε...

  • Αντώνιος Βασιλάκης ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ, ΔΙΝΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ! ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΜΕΝΕΙΣ Ή ΑΛΛΟΥ;

  • Themos Karapatis απο την καρδια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οτι κανετε για το χωριο ΜΑΣ. δυστυχως ή ευτυχως (οσο αφορα την αντικειμενικοτητα μου) μενω μονιμα στην αθηνα αλλα επισκεπτομαι το χωριο οσο συχνοτερα μπορω. 

    εφοσον διαβασετε πιο προσεχτικα τα γραπτα μου θα διαπιστωσετε οτι ΣΕΒΟΜΑΙ το εργο σας και ΘΕΛΩ ΜΟΥΣΕΙΟ στο χωριο μου. απλα διαφωνω καθετα ως προς το κτηριο. τουτο βεβαια ειναι ΕΝΑ μονο απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ θεματα του Πορου. ελπιζω σε συμμετοχη και αλλων ΠΟΛΙΤΩΝ στο διαλογο ωστε να βρουμε μια κοινα αποδεκτη λυση και να την διεκδικησουμε για τα περισσοτερα απο αυτα τα ζητηματα.

  • Αντώνιος Βασιλάκης Το γεγονος οτι μενεις στην Αθηνα ειναι θετικο, γιατι μπορεις να εχεις ανεπηρεαστη αποψη για τα θεματα του χωριου σου! με χαρα λοιπον να σε δω, αν συμπεσουμε εδω ή στην Αθηνα. Στις 20 του Δεκεμβρη θα κανω την πρωτη επισημη παγκοσμια ανακοινωση για την ανασκαφη στα Τζαννατα στο Πανεπιστημιο Αθηνων!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ!!,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΩ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΗΜΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΙΟΤΕΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΠΑΝΤΑ   ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΩΣ   ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!!! 
    ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ  ΚΑΙ   ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΕΙ  !

  • Αντώνιος Βασιλάκης Για το κτιριο στον Πορο, μπορω να σου πω πολυ περισσοτερα απο οσα ισως εχεις υποψη σου! προς το παρον δεξου αυτα που σου λεω τωρα! Συμφωνω οτι δεν ειναι το πιο σπουδαιο θεμα, αλλα υπήρχε πολυ σοβαρος λογος που επεμενα στην παραχωρηση του, που δεν τη δεχτηκαν. Μουσεια σε χωρια δεν θα ξαναγινουν ποτε πια! Ειναι πολιτικη του Υπουργειου, που θα καταργησει πολλα μικρα μουσεια στα επομενα χρονια. Εδω το ειχαμε σχεδον ετοιμο και για Αρχαιολογικη Συλλογη (γιατι μονο ως τετοια μπορουσαμε να την προωθησουμε) και για κεντρο αρχαιολογικων δραστηριοτητων. Μαλιστα ειχαμε εξασφαλισει και χρηματοδοτηση απο την Περιφερεια. Ετσι απλο ειναι το θεμα! Αν αυτο γινοταν, φυσικα δεν θα απεκλειε -αντιθετα, θα βοηθουσε- το ενδεχομενο να δικδικει μονιμα το χωριο το Μουσειο που δικαιουται, κι εγω που ξερω την αξια των αρχαιων μας- θα μπαινα μπροσταρης στον αγωνα γι αυτο! Θα χαμε ομως εδω τη μαγια, που τωρα πηγε στα υπογεια του μουσειου στο Αργοστολι και δυσκολα θα ξαναβγουν απο εκει! Πιστεψε με μιλαω απο πειρα πικρη και σκληρη, αλλα και τραγικα αληθινη!

  • Themos Karapatis κυριε Γκιαφη, σας ευχαριστουμε ολοι για το εργο που επιτελειτε μεσω του Blog σας. ειμαι στη διαθεση σας για καθε βοηθεια και με χαρα θα μετεχω σε οποιονδηποτε διαλογο αποσκοπει στο καλυτερο μελλον του χωριου μας.

    κυριε Βασιλακη, θα σας δω λοιπον απο κοντα στις 20 Δεκεμβριου. και παλι σας ευχαριστω για τα οσα προσφερετε στον τοπο μας. σας εγγυομαι προσωπικα οτι θα εχετε καθε δυνατη βοηθεια οσον αφορα το μουσειο, εφοσον μεσα απο τον διαλογο καταληξουμε σε μια κοινα αποδεκτη λυση ως προς το κτηριο που θα το στεγασει. δειτε σας παρακαλω το κτηριο της κοινοτητας και τις δυνατοτητες που αυτο εχει και εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ εγώ σας ευχαριστώ ,,τον Θέμο για τα καλά του λόγια ,, και τον /αντώνη για το τεράστιο έργο του, που θέμα χρόνου να το αναγνωρίσουν και οι πιο δυσπιστοι! έλπιζα πως μα το μπλοκ θα ενημέρωνα τους συγχωριανούς μου για τα γεγονότα που εχο΄υν ήδη φτάσει,, αλλά δεν κατάφερα και πολλά,, απόδειξη πως και ακόμα και να ήταν στο χέρι μας ,, να μαζευτούμε να μην φύγουν τα αρχαία από το ΗΡΑΚΛΗΣ , λιγοστοί θα ερχόνταν να το απαιτήσουν!! ίσως και λιγοστοί να είναι αυτοί που στενοχωρέθηκανγια την εξέλιξη!

  • Themos Karapatis ειναι κοινος ο στοχος τα αρχαια να μεινουν στο χωριο μας!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ισως μια οποιαδήποτε αξιοποίηση τους να συνεπάρει τελικά να ειναι περισσοτεροι αρωγοι, και περισσοτεροι οι εθελοντες σε κάθε ανασκαπτική περίοδο! Ισως η αναμονή χωρις αξιοπηηση και χρηματικά οφέλη για την περιοχη δημιουργησε και το προβλημα, σε συνδιασμο με ελειψη της υποδομης που ονειρευοταν οι νεοι της περιοχης, ενα γηπεδάκι, ένα σωστο γραφείο πληροφορήσεων , ενα ομορφο συντριβανακι στην πλατεία,, και πολλα ακόμη  μικρα πραγματάκια που θα τους κρατούσαν στο χωριό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου