Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Δελτίο τύπου για τη Συνάντηση και τη Παγκεφαλληνιακή συγκεντρωση για το ΤΕΙ‏


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Συναντιούνται σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο, Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, οι Βουλευτές, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Δήμαρχοι, των Ιονίων Νήσων, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και αντιπροσωπεία των καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΙ , με θέμα συζήτησης το κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βάσει του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ».
Οι Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας & Ιθάκης έκλεισαν σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της Παγκεφαλληνιακής συγκέντρωσης, για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.




Στην 1 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών και φορέων της Κεφαλονιάς στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι. Στην συγκέντρωση μίλησε η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Περιφερειακή Σύμβουλος κα Γρουζή Τζόγια. Τονίστηκε η αδιάλλακτη στάση μας ως προς τη συνέχιση της λειτουργίας  του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, καθώς η όποια αρνητική εξέλιξη απειλεί την ύπαρξη της Περιφέρειάς μας. Ενδεχόμενη κατάργηση των σχεδιαζόμενων τμημάτων είναι αδικαιολόγητη και πλήττει καίρια την εκπαιδευτική πολιτική της Περιφέρειάς μας. Εγκαταλείπονται δομές και υποδομές του Ιδρύματος σε μια περίοδο όπου το ΤΕΙ πραγματοποίησε σημαντικά βήματα προόδου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί και να γίνει αποδεκτή μια πολιτική η οποία αποδυναμώνει και διαλύει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και για τον λόγο αυτόν μας βρίσκει απέναντί της.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


       ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου