Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΕΙΣ ΧΩΡΙΟΝ ΠΑΒΙΟΛΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΕΙΣ ΧΩΡΙΟΝ ΠΑΒΙΟΛΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.......ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ!!!!!!

ΤΑ ΠΑΒΙΟΛΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΥΧΑΙΑ!!!!!!!ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 1500 Μ.Χ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!


  • Stel Sermier και τα Παβιολατα μηπως ειναι απο Pavia-lata,οποτε το πρωτο συνθετικο ειναι η ιταλικη πολη.Μηπως εχει και αλλο ονομα;
     
  • Dimitrios Kotrokois ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!!!! ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Τα Παβιολάτα αν δεν κάνω λάθος ήταν γύρω στα 1600 μχ. τα σημερινά Χιονάτα, ή περιοχή - χωριό κοντά στα Χιονάτα τα οποία υπάρχουν με την ονομασία Χιονάτα τουλάχιστον από το 1680 μχ. και έπειτα.
    Η ονομασία συμπερασματικά πάντα είναι Ιταλική αλλά από το επίθετο Παβιόλος που φέρεται να υπάρχει πριν του 1600 μχ. στην ίδια περιοχή
    Αυτές τις πληροφορίες έχω, μπορεί πάντα βέβαια να υπάρχει και κάτι διαφορετικό.
    Σ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ,, ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ,, ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,, ,ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΕΙΩΝ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ,, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟς, ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙς ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑς,, ! ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΑ ΕΕΤΕ ΣΕ ΦΟΥΛ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩς-ΒΕΒΑΙΩς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα πρόβλημα φίλε μου αυτά συμβαίνουν και εν Παρισίοις χα χα.
    Απλά η ανθρωπότητα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία!
    Τρείς μήνες στη στενή στο ίδιο κελί εσύ και εγώ θα βρίσκαμε σίγουρα το παλάτι του Οδυσσέα και εμείς θα ηρεμούσαμε από τη κρεβατομουρμούρα των γυναικών μας.
    Ατυχία! χα χα χα χα χα χα
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι όχι ορέ απ΄αυτό τη γκαντεμιά μου… έχασα επεισόδια.
    Μέσα ορέ στο μπαλαούρο και μη φοβάστε, θα σας φέρνω και πιττόγυρους.
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλτατοι Ρισιάνοι,, να προετοιμάσω λίγο και την κατάσταση,,, ,,,!! να είστε λίγο σε αναμονή,,από εβδομάδα,, "μεσω Αβρααμ" ερχεται μεγάλη είδηση!! και θα ήθελά ολίγον την επιείκια σας,, ! μην με πλακωσουν ουλου Βοριοι-Νοτιοι, Δυτικοόι, και Θιακοι στο ξύλο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή