Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο επιζών της θηριωδίας στο Δίστομο , που έκανε και τους Γερμανούς να δακρύσουν


"Ευχαριστώ για την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων. Δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω μέχρι να δικαιωθούμε", δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ο 75χρονος Αργύρης Σφουντούρης, επιζών της γερμανικής θηριωδίας στο Δίστομο, ο οποίος συγκίνησε σε σατιρική γερμανική εκπομπή.
Ήδη η σατιρική εκπομπή «Anstalt», ή αλλιώς «Φρενοκομείο», της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης κάνει το γύρo του Διαδικτύου, "ταξιδεύοντας" χιλιάδες Ευρωπαίους στο σκηνικό μιας ελληνικής ταβέρνας, αλλά και στα γραφεία του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας και να περνούν από το γέλιο στη συγκίνηση και στο βαθύ προβληματισμό.
Play Button

Η εκπομπή έβαλε στο στόχαστρο τις απαιτήσεις της τρόικας από την Ελλάδα, αλλά και το καυτό θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα την παρακολουθήσουν σήμερα 4 με 5 εκατομμύρια θεατές.

Επίτιμος καλεσμένος είναι ο Αργύρης Σφουντούρης, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες είδε να δολοφονούνται οι γονείς του μαζί με 30 ακόμα συγγενείς του. Ο ίδιος επέζησε τυχαία μαζί με τις τρεις αδελφές του.
Δηλώσεις του κ. Σφουντούρη στο ΣΚΑΙ:
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
 
Νιώθω δικαίωση αλλά και έκπληξη για το ένθερμο ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ΜΜΕ για τα εγκλήματα πολέμου στο Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.
"Την τελευταία εβδομάδα έχω δώσει τόσες συνεντεύξεις όσες συνολικά τις τελευταίες δεκαετίες που αγωνίζομαι. Ετσι με βρήκαν και από την ομάδα των ηθοποιών. Τα παιδιά έκαναν μία εξαιρετική δουλειά, η έρευνα ήταν δική τους και απόλυτα πιστή με την πραγματικότητα. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή από το γερμανικό κοινό, το οποίο μάλιστα πλήρωσε για να έρθει και αυθόρμητα χειροκρότησε όταν εμφανίστηκα. Στο τέλος χρειάστηκε να υποκλιθούμε τρεις φορές από τα ζεστά και δυνατά χειροκροτήματα. Αλήθεια συγκινήθηκα", σημείωσε στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου