Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΠΈΤΡΩΜΑ .. έχει ταράξει τα Νερά της Επιστήμης .

δειτε και


ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ POROSNEWS, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,, ΕΝΑ ΣΥΜΑΖΕΜΑ...
PRONOIKEFALONIAS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

ΕΥΡΈΘΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΈΤΡΩΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΕΤΏΝ .ΕΞΕΤΆΖΕΤΑΙ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟ.
ΈΝΑ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΠΈΤΡΩΜΑ .. έχει ταράξει τα Νερά της Επιστήμης .Ευρέθηκε μετά από εκβραχισμό από τα έγκατα του Βουνού σε ένα ενεργό ορυχείο που βγάζει Στόκο κ.λ.π. άλλα υλικά στο πανέμορφο Νησί στην Κεφαλλονιά ..Είναι εκατοντάδες εκατομμυρίων ετών η ηλικία του .

Το παράξενο δε είναι ,όπως παρατηρείτε και τις Φωτογραφίες που ανεβάσαμε .Έχει διάσπαρτες σε όλο το Σώμα του το παράξενο αυτό πέτρωμα πάρα πολλούς δοκούς τετράγωνους που εισέρχονται μέχρι όλου του βάθους του εσωτερικού μέρους του πετρώματος .Είναι μεταλλικοί δοκοί χρυσαφί χρώματος .Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν οξειδώνεται είναι πολύ σκληρό υλικό και δεν καίγεται. .Το ανεβάσαμε για να το Δουν και άλλοι άνθρωποι και ζητούμε να έρθουν σε επαφή μαζί μας εάν έχουν βρει κάτι παρόμοιο. Και εάν πέσει στην αντίληψη η Στην Ελλάδα μας η από άλλη Χώρα επιστήμονες μεταλειολλόγοι οι Ορυκτολόγοι και Γεωλόγοι να επικοινωνήσουνε μαζί μας για να διαλευκάνουμε το μέγα αυτό μυστήριο και τη ακριβώς είναι .Η εντύπωση όλων μας είναι ,ότι είναι τεχνητό .Δεδομένου ότι η φύσεις δεν έχει τέτοια ικανότητα να διαμορφώνει σε τετράγωνο σχήμα και σε ράβδους οποιοδήποτε υλικό. Δεν είναι χρυσός και έχει πολύ μεγάλη αγωγιμότητα παρουσιάζει μικρή Ωμική αντίσταση ,και δεν καίγεται .Πιθανόν να έχει παλιό Ιστορικό παρελθόν και να υπήρχε τεχνητή κατασκευή που συμπεριλήφθηκε στην αρχική μάζα του Πετρώματος .Η έρευνα προχωρεί για να δούμε τη ακριβώς είναι ,Μην αποκλείοντας και το ποιο απίθανο.Στο Βίντεο όπως το βλέπεται φαίνονται χειροπιαστά οι λεπτομέρειες ,και παρατηρήστε όλα αυτά που αναφέρονται. Από Ερευνητικό Ινστιτούτον Γεωλογικών Ερευνών Κωστής Παλαμάς .
Posted by Κωστης Παλαμας on Σάββατο, 9 Μαΐου 2015
ΈΝΑ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΠΈΤΡΩΜΑ .. έχει ταράξει τα Νερά της Επιστήμης .Ευρέθηκε μετά από εκβραχισμό από τα έγκατα του Βουνού σε ένα ενεργό ορυχείο που βγάζει Στόκο κ.λ.π. άλλα υλικά στο πανέμορφο Νησί στην Κεφαλλονιά ..Είναι εκατοντάδες εκατομμυρίων ετών η ηλικία του .Το παράξενο δε είναι ,όπως παρατηρείτε και τις Φωτογραφίες που ανεβάσαμε .Έχει διάσπαρτες σε όλο το Σώμα του το παράξενο αυτό πέτρωμα πάρα πολλούς δοκούς τετράγωνους που εισέρχονται μέχρι όλου του βάθους του εσωτερικού μέρους του πετρώματος .Είναι μεταλλικοί δοκοί χρυσαφί χρώματος .Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν οξειδώνεται είναι πολύ σκληρό υλικό και δεν καίγεται. .Το ανεβάσαμε για να το Δουν και άλλοι άνθρωποι και ζητούμε να έρθουν σε επαφή μαζί μας εάν έχουν βρει κάτι παρόμοιο. Και εάν πέσει στην αντίληψη η Στην Ελλάδα μας η από άλλη Χώρα επιστήμονες μεταλειολλόγοι οι Ορυκτολόγοι και Γεωλόγοι να επικοινωνήσουνε μαζί μας για να διαλευκάνουμε το μέγα αυτό μυστήριο και τη ακριβώς είναι .Η εντύπωση όλων μας είναι ,ότι είναι τεχνητό .Δεδομένου ότι η φύσεις δεν έχει τέτοια ικανότητα να διαμορφώνει σε τετράγωνο σχήμα και σε ράβδους οποιοδήποτε υλικό. Δεν είναι χρυσός και έχει πολύ μεγάλη αγωγιμότητα παρουσιάζει μικρή Ωμική αντίσταση ,και δεν καίγεται .Πιθανόν να έχει παλιό Ιστορικό παρελθόν και να υπήρχε τεχνητή κατασκευή που συμπεριλήφθηκε στην αρχική μάζα του Πετρώματος .Η έρευνα προχωρεί για να δούμε τη ακριβώς είναι ,Μην αποκλείοντας και το ποιο απίθανο.Στο Βίντεο όπως το βλέπεται φαίνονται χειροπιαστά οι λεπτομέρειες ,και παρατηρήστε όλα αυτά που αναφέρονται. Από Ερευνητικό Ινστιτούτον Γεωλογικών Ερευνών Κωστής Παλαμάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου