Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΔΡΟ ΤΗΣ τ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ (ΕΛΙΖΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ)


 Αγαπητέ Γιώργο καλό απόγευμα. Εύχομαι όλα να βαίνουν καλώς στο νησί μας. Σου στέλνω σχόλιο μου όσον αφορά πρόσφατη ανάρτηση σου :  
http://porosnews.blogspot.gr/2015/06/blog-post_29.html Παράκληση για αναδημοσίευση στο πάντα "φίλοξενο" weblog σου.
Καλή αντάμωση να 'χουμε. Ανδρέας Κολαΐτης
 ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΔΡΟ ΤΗΣ τ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ (ΕΛΙΖΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ)  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.              ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΠΤΗΡΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ -ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ-  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ (ΞΑΝΑ) ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ & ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.                                                                                                "Αποσκότησων με". Μετάφραση: " Βγάλε με από το σκοτάδι". Διογένης, 410 - 323 π.Χ, Κυνικός φιλόσοφος.                                                                                       Με διττή έννοια - η απάντησή του προς το Μ. Αλέξανδρο, όταν τον ρώτησε τι επιθυμούσε από εκείνον.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΛΑΙΤΗΣ.

δειτε και ακόμη την ανάρτηση


ΣΤΟ ZOUGLA.GR ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΖ. ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ: Μαγεύει η συννεφιασμένη Κεφαλλονιά Mar 23, 2015 Στο zougla.gr έφτασαν οι φωτο του Τζ. Γασπαρινάτου που...
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

KAI META KAI ΤΟΝ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,,ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΟΛΑΙΤΗ
 Αγαπητέ συντοπίτη Γιώργο με πρόσθετη χαρά επικοινωνώ και πάλι μαζί σου .
Σε συνέχεια πρόσφατης δημοσίευσης - ανάρτησης στο blog σου: http://porosnews.blogspot.gr/2015/06/blog-post_341.html όσον αφορά το κάθε τόσο ανακύπτων θέμα ομαλού φωτισμού της τ. Κοινότητος Κομιτάτων & επίνειο αυτής Αγίας Σοφίας, πέραν των ευχαριστηριών μου προς την αρμόδια πάρεδρο Ελίζα Παπαθεοδωράτου και προς απόδοση "ισομερισμού" στα εύσημα, παρακαλώ όπως προβληθούν  οι ευχαριστίες στον Παναγιώτη Νικολάου Φερεντίνο μιας και όπως φαίνεται από το επισυναπτόμενο υλικό: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=60606&Itemid=38 η κινητοποίησή του συνέδραμε με τον τρόπο της στην αντικατάσταση των λαπτήρων φωτισμού από τις Υπηρεσίες του Δήμου μας.
  Εκφράζοντας εκ προιμίου τις ευχαριστίες για αναδημοσίευση του σχολίου.
Με κάθε εκτίμηση. Ανδρέας Πέτρου Κολαΐτης.    
 
                                                                                   Όρμος Αγιά Σοφιάς - Ερίσου (ΒΑ Κεφαλονιά)
  


2 σχόλια: